Onze partners zijn strategisch en weloverwogen gekozen. Wij zijn dé kennispartij voor onze partners, dit tonen wij aan door onze relevante certificeringen en succesvol uitgevoerde projecten. Door duidelijke keuzes te maken zijn wij in staat om onze diensten op een geborgde en reproduceerbare wijze te leveren. Dit verlaagt de doorlooptijd bij implementaties en daarmee de kosten voor uw organisatie.

Cylance

Door het toenemende gebruik van encryptie is het steeds lastiger een gelaagdheid van bescherming aan te bieden voor uw eindgebruikers. Oplossingen die voorheen in netwerkverkeer konden kijken zijn blind geworden. Daarnaast is er een toenemend aantal infecties vanuit kwaadaardige software. Om uw eindgebruikers toch te voorzien van de nodige beveiliging hebben wij gekozen voor Cylance (onderdeel van Blackberry). Deze antivirus oplossing is anders dan alle andere. Door het gebruik van geavanceerde wiskundige algoritmes is het in staat te bepalen of een applicatie goed– of kwaadaardig is voordat deze wordt uitgevoerd. Door deze unieke aanpak bent u beter beschermd zonder impact op de prestaties van uw computer.

Lees meer

Lepide

Het Data Security Platform van Lepide is ontwikkeld om invulling te geven aan de grootste uitdagingen op het gebied van auditing en monitoring van uw data en medewerkers. Het geeft u een overzicht van al uw gevoelige gegevens en kritieke systemen op één locatie. Lepide helpt antwoord te geven op de vragen wie toegang heeft tot data, hoe deze wordt gebruikt en waar en wanneer data wordt gewijzigd of gedeeld. Dankzij rapportages en alarmering behoudt u met Lepide een voorsprong op kwaadwillende, configuratiewijzigingen en datalekken.

Lees meer

Microsoft vormt het hart van onze Hybrid Managed Services. Betaalbare en innovatieve oplossingen die uw organisatie in staat stelt te focussen om uw eigen doelstellingen te behalen. Van de moderne werkplek tot volledige migraties naar de Microsoft-cloud, onze meervoudige Gold-partnerstatus onderstreept onze succesformule. Wij zijn dé partner die de kloof tussen uw zakelijke behoeften en technologische mogelijkheden kan overbruggen.

Lees meer

MYKI is de oplossing achter onze dienstverlening omtrent wachtwoordenbeheer. Dankzij deze innovatieve oplossingen kunnen wij ondernemend Nederland helpen bij de wachtwoordhygiëne en daarmee het beschermen van hun online identiteit. Zowel zakelijk als privé, combineren we binnen één oplossing waardoor de adoptie kans optimaal is. Zonder in te hoeven leveren op de beveiliging.


Rapid7 vormt de ruggengraat van onze Managed Security Services. Met Rapid7 bieden wij u een securityplatform aan dat kwetsbaarheden inzichtelijk maakt en security incidenten detecteert. Dankzij het krachtige InsightVM vinden wij niet alleen kwetsbaarheden binnen uw omgeving maar geven we uw organisatie tevens de middelen om deze kwetsbaarheden weg te nemen voordat deze kunnen worden misbruikt. Met InsightIDR installeren we spreekwoordelijk de verlichting binnen uw infrastructuur waardoor we real-time inzichtelijk krijgen wat er zich afspeelt. Hierdoor is uw organisatie in staat eventuele afwijkingen of security-incidenten te detecteren en adequaat te reageren. Alle data die verzameld wordt komt samen in het Insight platform waardoor u één overzicht heeft.

Lees meer

ongestructureerde data

Met het security platform van Varonis helpen wij u dreigingen te inventariseren ten opzichte van uw ongestructueerde data. Dit is mogelijk door onder andere het gedrag van uw medewerkers te analyseren in relatie tot data zoals documenten, spreadsheets, e-mails, foto’s en video’s. Met onze Microsoft achtergrond en jarenlange ervaring met betrekking tot autorisatiemanagement kunnen wij u helpen bij het grip krijgen én houden op uw data!

Lees meer

Indien u on-premise omgevingen heeft zetten wij Veeam in als back-up oplossing. De Always-On Enterprise van Veeam stelt ons in staat twee vliegen in één klap te slaan; betrouwbare back-ups van al uw data en systemen, opgeslagen in de Azure cloud van Microsoft. De opslag in Azure zorgt ervoor dat wij in staat zijn om voor u direct een uitwijklocatie in Azure te realiseren. Deze uitwijk is in enkele minuten te activeren. Het mes snijdt op deze manier werkelijk aan twee kanten.


Watchguard is onderdeel van onze netwerklaag binnen Hybrid Managed Services. Naast de perimeter firewall fungeert hij ook als Wi-Fi controller waardoor wij een volledig overzicht hebben van alle LAN, WAN en Wi-Fi verbindingen. Direct gekoppeld aan ons monitoring- en ticketingsysteem worden waarschuwingen en normafwijkingen direct gedetecteerd en door onze netwerkexperts opgevolgd en opgelost.


De Yubikey van Yubico is onderdeel van onze modern workplace. Door het inzetten van deze hardwarematige authenticatiesleutel kunnen wij verschillende authenticatievormen inzetten zoals passwordless, single factor of multifactor authenticatie.