Over DTX

Onze partners

Wij zorgen voor de beste up-to-date kennis, onze partners zorgen voor de beste producten.
DTX collega's in presentatie

Onze partners

DTX is al ruim 20 jaar Microsoft partner en is zelfs Elite partner. Als je optimaal gebruik wilt maken van jouw Microsoft licenties, dan ben je bij DTX aan het juiste adres.

Rapid7 vormt de ruggengraat van onze security dienstverlening. Met hun krachtige oplossingen zijn problemen opgelost voordat ze ontstaan.

Mimecast is een CyberSecurity vendor welke zich richt op de security, compliance en management van het belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven: E-mail.

Vereenvoudigt het installeren van software, updates en het beheren van configuraties. Automox patcht Windows-, macOS- of Linux-systeem of deze nu op locatie, in de cloud of onderweg is.

Beveilig ongestructureerde data met Varonis, dé oplossing voor het beschermen van data en beheren van autorisaties.

HackShield leert kinderen (8-12 jaar) zich spelenderwijs wapenen tegen cybercriminaliteit. Via een spannend spel leren ze over de gevaren van internet en ontwikkelen ze skills waarmee ze deze gevaren tegen kunnen gaan.

Samen met andere vrouwen in de techniek zetten wij ons in voor meer vrouwen in de IT. Via ons platform verbinden we deze vrouwen met elkaar. Dit doen wij onder andere door vrouwen in de IT een podium te geven, events te organiseren en in gesprek te gaan over werken in de IT-branche.