Rapid7

Rapid7 vormt de ruggengraat van onze security dienstverlening. Met hun krachtige oplossingen zijn problemen opgelost voordat ze ontstaan.

Stevige ruggengraat

Onze eXperts gaan niet over één nacht ijs, zeker niet als het gaat om krachtige software voor het beveiligen van bedrijfsomgevingen en data. Dus Rapid7 moest van goede huize komen om onze eXperts te overtuigen en dat is ruimschoots gelukt. Rapid7 vormt de ruggengraat van onze security dienstverlening. Met het krachtige Insight platform hebben wij alle tools om uw omgeving optimaal te beveiligen en bedreigingen op te lossen voordat er een probleem ontstaat.

Een bewezen platform

Rapid7 is geen onbekende naam in security-land. Al sinds 2000 is Rapid7 bezig met het weerbaar maken van bedrijven. Met de komst van het Insight platform heeft Rapid7 een grote stap voorwaarts gemaakt en staat er een volwassen security platform.

Rapid7 geeft inzicht over security aan de organisatie, wat voorheen nog niet denkbaar was.

rapid7-logo
Rapid7 InsightVM

InsightVM

Jouw security cockpit

Een belangrijke oplossing binnen het Insight Platform is InsightVM. Vergelijk het met een cockpit waarin je alle mogelijke informatie krijgt over bedreigingen en kwetsbaarheden. Tegelijkertijd laat InsightVM je zien hoe je dit op kunt lossen.

Rapporteren over security aan het management wordt op deze manier laagdrempelig aangeboden. Daarnaast is het mogelijk dit type Vulnerability Management te koppelen aan het bijhouden van patches, waardoor je efficiënt aan jouw security kunt werken.

Wil je meer informatie ontvangen over InsightVM, laat dan jouw gegevens achter en ontvang een productoverzicht, het rapport van Forrester Wave en de solution guide van Rapid7.

InsightIDR

Security Information & Events Management

Security Information & Events Management (SIEM) laat alle incidenten zien die plaatsvinden in jouw netwerk. Kortom, een zaklamp die door jouw hele omgeving schijnt om afwijkingen op te merken. Hiermee geef je jouw medewerkers het ultieme gereedschap om aan een betere beveiliging te werken. Doordat zij de meest actuele informatie uit het hele netwerk zien, kunnen zij direct reageren en incidenten voorkomen.

Managen van incidenten

Door InsightIDR zo in te richten dat het past bij de omgeving, zie je als team alleen de dreigingen die reëel zijn, zo manage je de juiste informatie en beperk je het aantal meldingen. Als er echt iets aan de hand is, merk je dit direct op!

Rapid7 InsightIDR
Rapid7 InsightAppSec

InsightAppSec

Manage jouw webapplicaties

Uiteraard kijkt Rapid7 ook naar webapplicaties die organisaties ontwikkelen en gebruiken. Met InsightAppSec zie je snel welke kwetsbaarheden ontstaan in een organisatie en geef je jouw medewerkers de mogelijkheid snel in te grijpen.

Omdat InsightAppSec ook advies geeft over herstel, weetje ook meteen wat er gedaan moet worden om erger te voorkomen. Rapid7 heeft hiermee hele praktische software ontwikkeld die aan de basis staat van goede security!

Producten van Rapid7

InsightIDR