Partner

Mimecast

Mimecast is een CyberSecurity vendor welke zich richt op de security, compliance en management van het belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven: E-mail.

Waarom kiezen voor Mimecast?

Tegenwoordig is e-mail niet meer weg te denken binnen bedrijven. De belangrijkste communicatie gaat vandaag de dag per e-mail. Dit maakt het e-mailverkeer binnen een organisatie de aorta van de communicatie. Hoewel dit natuurlijk kansen biedt voor bedrijven levert dit ook meer veiligheidsrisico’s met zich mee. Mimecast helpt bedrijven bij het beschermen van deze vitale communicatie kanalen.

Logo Mimecast
DMARC-Analyzer-scaled

Waarom is DTX partner van Mimecast?

Cybersecurity is een breed vakgebied en alleen door te werken met specialisten kunnen we topprestaties garanderen op alle gebieden van beveiliging. Die diensten van Mimecast sluiten perfect aan op de diensten die DTX levert.

Mimecast houdt vast aan ditzelfde principe en ziet daarnaast meerwaarde in duidelijke communicatie tussen verschillende systemen. Zo is de software van Mimecast onder andere te koppelen aan het Rapid7 platform waardoor directe monitoring op (mogelijke) bedreigingen mogelijk is.

Producten van Mimecast

De producten van Mimecast zijn gebaseerd op het voor, tijdens en na een cyberaanval principe. De diverse behoeftes binnen deze momenten van een cyberaanval worden vervuld door de verschillende producten die Mimecast levert.

Beveiliging van e-mail

Belangrijke communicatie en afspraken gaan tegenwoordig vaak per e-mail. Voor veel bedrijven dient het e-mailarchief als plek waar alle informatie en afspraken wordt opgeslagen. Het niet meer kunnen bereiken van deze data of het uitlekken van deze data kan grote gevolgen hebben voor bedrijfsprocessen en organisaties. Met integratie mogelijkheden voor Microsoft 365 versterken we de e-mail beveiliging en maakt het monitoring via Rapid7 mogelijk.

Beveiliging van werknemers

98% van malware wordt verspreid via e-mail en web en komt als eerste aan bij jouw werknemers. Daarom helpt Mimecast bij de bewustmaking van de mogelijke gevaren bij jouw personeel. Naast de bewustmaking biedt Mimecast een cloud beveiligingsoplossing die jouw werknemers afschermt van gevaarlijke e-mails en webpagina’s.

Beveiliging van data

Bedrijfsdata bescherming is niet alleen belangrijk voor uw organisatie, maar ook voor die van jouw klanten en personeel. Door risico’s te verminderen op inbreuken vereenvoudig je de GDPR-naleving voor e-mail binnen jouw organisatie.

Beveiliging van merk

Met de merkbeschermingsoplossingen van Mimecast beschermt je jouw klanten, partners, organisatie en merk. Zo voorkom je dat kwaadwillende zich voordoen als jouw e-maildomeinen en digitale aanwezigheid. Voorkom phishing onder jouw klanten door fraudeurs geen mogelijkheid te geven zich als jou voor te doen.