Mimecast

Mimecast is een CyberSecurity vendor welke zich richt op de security, compliance en management van het belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven: E-mail.

Waarom kiezen voor Mimecast?

Tegenwoordig is e-mail niet meer weg te denken binnen bedrijven. De belangrijkste communicatie gaat vandaag de dag per e-mail. Dit maakt het e-mailverkeer binnen een organisatie de aorta van de communicatie. Hoewel dit natuurlijk kansen biedt voor bedrijven levert dit ook meer veiligheidsrisico’s met zich mee. Mimecast helpt bedrijven bij het beschermen van deze vitale communicatie kanalen.

Logo Mimecast
DMARC-Analyzer-scaled

Waarom is DTX partner van Mimecast?

Cybersecurity is een breed vakgebied en alleen door te werken met specialisten kunnen we topprestaties garanderen op alle gebieden van beveiliging. Die diensten van Mimecast sluiten perfect aan op de diensten die DTX levert.

Mimecast houdt vast aan ditzelfde principe en ziet daarnaast meerwaarde in duidelijke communicatie tussen verschillende systemen. Zo is de software van Mimecast onder andere te koppelen aan het Rapid7 platform waardoor directe monitoring op (mogelijke) bedreigingen mogelijk is.

Producten van Mimecast

De producten van Mimecast die wij leveren zijn gepositioneerd om preventief te worden ingezet. Door bewustwording wordt veilig werken en veilig handelen onderdeel van de dagelijkse gang van zaken.

Beveiliging van data

Bedrijfsdata bescherming is niet alleen belangrijk voor uw organisatie, maar ook voor die van jouw klanten en personeel. Door risico’s te verminderen op inbreuken vereenvoudig je de GDPR-naleving voor e-mail binnen jouw organisatie.

Beveiliging van merk

98% van malware wordt verspreid via e-mail en web en komt als eerste aan bij jouw werknemers. Daarom helpt Mimecast bij de bewustmaking van de mogelijke gevaren bij jouw personeel.