Varonis

Beveilig ongestructureerde data met Varonis, dé oplossing voor het beschermen van data en beheren van autorisaties.

Beveiligen van ongestructureerde data

Iedere organisatie heeft ongestructureerde data, daar is niet iedereen zich van bewust. Dit zit bijvoorbeeld in mails, spreadsheets en presentaties. Als je geen zicht hebt op deze data, kan een ongewenste situatie zo ontstaan. Bijvoorbeeld een datalek.

Gelukkig is er een oplossing die jou helpt ongestructureerde data in kaart te brengen en te reageren op afwijkend gedrag of datalekken.

Varonis Logo
ongestructureerde-data-scaled

Complete oplossing van Varonis

Varonis heeft sinds de oprichting in 2005 al meer dan 6000 bedrijven geholpen met het beschermen van ongestructureerde data. Zij bieden verschillende oplossingen om deze data in kaart te brengen, autorisaties te beheren en te reageren op afwijkingen.

DatAdvantage

DatAdvantage is het hart van het Varonis security platform. Het brengt in kaart welke rechten medewerkers hebben en of deze rechten gebruikt worden. Het maakt daarnaast inzichtelijk welke gebruikers over te veel autorisaties beschikken, zodat je deze met behulp van Varonis eenvoudig kunt opschonen zonder gebruikers impact.

Data Classification Engine

De Data Classification Engine helpt organisaties bij het identificeren van gevoelige data. Denk hierbij aan intellectueel eigendom of persoonsgegevens. Nadat de data geïdentificeerd is kun je de juiste maatregelen nemen om deze data te beschermen.

DatAlert

Zoals de naam zegt kun je met deze oplossing reageren op afwijkend gedrag, ransomware of datalekken signaleren. Onmisbaar in een organisatie met veel ongestructureerde data.

DataPrivilege

DataPrivilege zorgt ervoor dat jouw medewerkers in staat zijn om zonder tussenkomst van IT autorisatie wijzigingen door te voeren. Hiermee kun je dus zelf bepalen of iemand toegang mag hebben zonder ingewikkelde autorisatie processen. Jij bepaalt het beleid en de uitgangspunten. Vervolgens voert DataPrivilege de aanpassing door en legt deze vast.

Hoe is uw data beveiliging

Je hebt vaak meer ongestructureerde data binnen jouw organisatie dan je denkt. Weet je precies hoe autorisaties zijn geregeld en waar welke data te vinden is? Met het Data Risk Assessment weet je direct waar in jouw organisatie ongestructureerde data te vinden is. Maar ook of uw autorisatiemodel optimaal is. Na dit assessment weet je precies wat je moet doen om het risico van een datalek te minimaliseren.

Kom meer te weten over Varonis

DTX is de enige service provider van Varonis in de Benelux en heeft uitgebreide kennis van Varonis. Wil je nog meer weten over de mogelijkheden van Varonis, laat dan jouw e-mailadres achter en je ontvangt van ons de datasheets van Varonis waarin wordt uitgelegd hoe de verschillende oplossingen werken.