Automox

Vereenvoudigt het installeren van software, updates en het beheren van configuraties. Automox patcht Windows-, macOS- of Linux-systeem of deze nu op locatie, in de cloud of onderweg is.

Zeg vaarwel tegen gedoe!

Regelmatig krijgen wij vanuit klanten het signaal dat ze moeite ervaren met het inzichtelijk maken van kwetsbaarheden in hun software, maar nog vaker merken we dat ze problemen hebben om deze kwetsbaarheden adequaat te patchen. Er komen simpelweg te veel patches uit om systemen consequent op een acceptabel niveau te krijgen en te behouden.

automox Logo

Waar vaak al een grote inspanning zit in het bijhouden van het patchniveau van de besturingssystemen, is inzicht krijgen en het patchen van software van derden nog vele malen lastiger gebleken. Vrijwel elke omgeving heeft te maken met verouderde installaties van Adobe, Java, Firefox, etc.

 

Start-up met grote ambitie.

Automox is opgericht in 2015 met de ambitie organisaties veiliger te maken door het bijhouden van software sterk te vereenvoudigen.

Na uitgebreid testen heeft DTX het antwoord op dit probleem gevonden in Automox. Automox is een cloud-based patch- managementoplossing waarmee het uitrollen en beheersen van softwarepatches vergemakkelijkt en (waar wenselijk) geautomatiseerd wordt. Door de positionering in de cloud is Automox ook in staat om je systemen die zich buiten de deur bevinden te voorzien van de noodzakelijke patches. Het installeren van een agent op systemen is voldoende om deze aan de console te koppelen en te beheren.

Automox is in staat om patches voor het besturingssysteem gecontroleerd en conform een vastgesteld beleid uit te rollen, maar stopt hier niet. Ook de software van een groot aantal derde partijen kan direct bijgewerkt worden zodat uw aanvalsoppervlak minimaal wordt en blijft

De 9 voordelen van automox

Cloud-native
Geen servers die aangeschaft moeten worden, geen software dat beheerd moet worden, geen uitgebreide training nodig.

Cross platform
Werkt naadloos op Windows-, MacOS- en Linux-besturingssystemen, allemaal beheerd vanuit één interface.

Pay as you go
Flexibel op- en afschalen, je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Updates van derden
Zorg ervoor dat notoir moeilijk uit te rollen software-updates zoals Adobe, Java, Google Chrome en Mozilla Firefox zonder moeite bijgewerkt worden.

Krachtig door eenvoud
Prachtig ontworpen minimalistische gebruikersinterface waarmee u snel beleid kunt maken en toepassen op elk systeem waar ook ter wereld.

Gecontroleerde automatisering
Kies het automatiseringsniveau dat het beste past bij jouw stijl. Van handmatige goedkeuring naar volledig geautomatiseerd.

Eén platform
Versimpel en verminder fragmentatie veroorzaakt door aanschaf van individuele oplossingen. Patch, configureer en rapporteer alles vanuit één enkele interface.

Volledig aanpasbaar
Maak aangepaste beleidsregels door gebruik te maken van bash- (Linux en macOS) en Powershell-scripts (Windows) om Automox nauwkeurig af te stemmen op jouw wensen.

Ondersteuning door DTX
Als officiële partner kennen wij Automox van binnen en van buiten. Door deze kennis kunnen wij de best mogelijke ondersteuning bieden in het Nederlands. Wel zo makkelijk!