25 jaar DTX

DTX trakteert op informatieve sessies & workshops.

Wij zijn verheugd ons zilveren jubileum te vieren met onze gewaardeerde klanten en strategische partners door een reeks exclusieve sessies aan te bieden op de 25e van de maand.

DTX nodigt je uit deel te nemen aan deze speciale gelegenheid om samen de digitale wereld verder te verkennen. De informatieve sessies en workshops worden bekendgemaakt zodra de vorige is afgerond. Er kunnen beperkte plekken beschikbaar zijn, dus meld je snel aan.

– Namens alle DTX’ers, tot snel!

Aankomende sessie:

MICROSOFT COPILOT. DE AI-ASSISTENT VOOR JOU!

25 JAAR DTX | MICROSOFT COPILOT. DE AI-ASSISTENT VOOR JOU!

Stel je voor…dat je een assistent hebt die PowerPoint presentaties voor je kan maken, een e-mail voor je kan schrijven of automatisch notities kan maken tijdens een Teams-meeting. Dat kan! Met Microsoft Copilot, de AI-assistent voor jou!

Kai, Joost en Mitchel nemen je mee in de wonderlijke wereld van Microsoft Copilot door je alle mogelijkheden te laten zien, zoals Copilot voor:

  • Microsoft 365
  • Jouw specifieke bedrijfsprocessen

Van Copilot als rode draad door je Microsoft 365 omgeving, zoals Word, PowerPoint en Outlook naar het bouwen van een Copilot Chatbot voor jouw organisatie.
Laat je verrassen en inspireren door deze fantastische nieuwe mogelijkheden.

Programma:
Datum: 25-04-2024
Tijd: 09:00 / 11:30 (inclusief lunch!)
Beschikbare plekken: 20
Locatie: DTX – Comeniusstraat 14, 1817 MS Alkmaar

Gepresenteerd door: Kai van Den Berg, Joost Veldhuis en Mitchel van den Heuvel.

Bekijk hier het hele programma of meld je direct aan via de onderstaande knop!

*Zijn er geen beschikbare plekken? Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er een plek vrij komen nemen wij contact met je op!

Benieuwd waar het is?

Liever een andere sessie of workshop bijwonen?

Aankomende 25 jaar sessies

Dashboard in half a day

Datum: 25-06-2024

Hoe kan je complexe gegevens visualiseren en samenvatten tot overzichtelijke informatie? Bouw tijdens de workshop jouw dashboard samen met Kai en Anino. 

 

Binnenkort beschikbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Powerapps in half a day

Datum: 25-07-2024

Van papier naar digitaal, maak apps en automatisering voor alle medewerkers. Leer in een halve dag van Mitchel en Joost hoe je met het Microsoft Power Platform business processen te digitaliseren en te centraliseren zonder het schrijven van 1 regel code.
Binnenkort beschikbaar!