DTX

Onze historie

Dutch Technology eXperts, oftewel DTX, bestaat inmiddels 24 jaar en is een expert in technologische vraagstukken. We maken managed services rondom infrastructuur en informatiebeveiliging graag overzichtelijk en begrijpelijk. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich over dit onderwerp geen zorgen hoeven te maken, zodat zij zich kunnen richten op ondernemen.

dtx-photo-historie
DTX team

DTX

Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen worden opgelost door het team als collectief.

Mask group

DTX

Onze partners

Wij zijn continu op zoek naar de beste partners die er zijn op het gebied van informatiebeveiliging, IT infrastructuur en mobile device management. Naast Microsoft hebben wij verschillende partners die de beste oplossingen bieden voor ondernemend Nederland. Kijk bij onze partners voor een overzicht.

DXT-sfeer-104
DTX it support

DTX

MVO

Bij DTX geloven we dat het van cruciaal belang is om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. We doen dit door regelmatig maatschappelijke instellingen, goede doelen of sportverenigingen te ondersteunen. Uiteraard kijken we ook naar onszelf als het gaat om verbruik van energie of bijvoorbeeld papier!

Mask group

DTX

Werken bij DTX

DTX is een organisatie met korte lijnen en veel dynamiek. Als collectief gaan wij uitdagingen aan of dit nu binnen infra of security is. Wij geloven dat je als medewerker iets komt halen en iets komt brengen. Jij wilt je verder ontwikkelen en leuke projecten uitvoeren. Tegelijkertijd help je ons daarmee succesvol te zijn bij onze klanten.

Team-van-DTX-is-koffie-aan-het-dringen-1-scaled

Maak kennis met DTX

Video afspelen

Neem contact op