Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

dtx-photo-historie

Resources

categorie filter
Rodi-media (1)
In 98% van de gevallen is een werknemer onbewust verantwoordelijk voor een cyberaanval. In een organisatie waar iedereen toegang heeft tot het internet is het belangrijk dat er wordt voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd bestand geopend zal worden.
ongestructureerde-data-scaled
Organisaties hebben tegenwoordig te kampen met veel ongestructureerde data. Maar ben je ook op de hoogte van wie er allemaal toegang heeft op deze data en wat er met jouw data gebeurt?
mobile-device-manamgement-scaled-1
Tegenwoordig is bedrijfsdata overal bereikbaar, ook via de telefoons van jouw personeel. Maar wat nou als iemand zijn telefoon gestolen wordt of verliest?
office-365-scaled
Het implementeren van Office 365 in een bestaande omgeving vergt een goede voorbereiding. Door middel van een plan van aanpak kon Jumbo deze implementatie zelf uitvoeren.
SOC scherm
Om jezelf beter te weren tegen digitale dreigementen is het belangrijk om continu inzicht te hebben op wat er speelt binnen je eigen omgeving. Met InsightIDR monitoren we de omgeving van Tjongerschans Ziekenhuis.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)

Neem contact op