Microsoft

DTX is al ruim 20 jaar Microsoft partner en is zelfs Elite partner. Als u optimaal gebruik wilt maken van uw Microsoft licenties, dan bent u bij DTX aan het juiste adres.

Jarenlang ervaring

Al meer dan 20 jaar is DTX Microsoft partner en heeft in die jaren heel veel bijgedragen aan het Microsoft netwerk. Onze kennis en kunde van Microsoft producten heeft ervoor gezorgd dat DTX zich met recht eXperts mag noemen van Microsoft producten.

 

Niet elke partner binnen het partnerprogramma van Microsoft is hetzelfde. We onderscheiden ons ten opzichte van andere partners door kwaliteit en resultaten. Op basis daarvan kent Microsoft competenties toe.

 

Voor het toekennen van competenties kijkt Microsoft naar een combinatie van gecertificeerde medewerkers, omzet en klantreferenties. Hiermee laten we als partner zien dat we niet alleen maar roepen iets goed te doen. Maar ook daadwerkelijk de mensen in huis hebben om dit te bewerkstelligen en de klanten die ons werk waarderen.

Microsoft logo
onedrive-1536x1025

Microsoft security & manageability elite partner

Onze inzet voor onze klanten, medewerkers en omzet is niet onopgemerkt gebleven bij Microsoft, zij hebben ons beloond met de Elite status die slechts een aantal partners ontvangen. Wij zijn erg trots op deze status, vooral omdat dit ons de kans geeft zelf bijdragen te doen bij Microsoft. We geven feedback op producten en oplossingen om zo onze klanten ook weer beter te kunnen adviseren en te helpen.

Microsoft Advanced Specializations van DTX