Werken in de cloud

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent. Tijd besteden aan (en misschien zelfs wakker liggen van) Cloud IT-zaken en alles wat erbij komt kijken is zonde van je creatieve en zakelijke brein. Een eigen IT-afdeling loont misschien niet, maar je wilt ook niet tegengehouden worden door interne softwaresystemen die niet up-to-date zijn en servers die je processen vertragen.

Dan kunnen de eXperts van DTX je helpen om je onderneming naar de cloud te migreren, veilige online workspaces te beheren, je cloud-omgeving te onderhouden en/of je te begeleiden bij het installeren van mobiele devices voor je medewerkers. 

Uiteraard kijken we naar de situatie van jouw onderneming en stellen we een stappenplan op, gebaseerd op wat het gunstigst is voor jou. Hierbij een overzicht van wat we voor je kunnen doen:

Cloud Migration

Jouw onderneming naar de cloud migreren? Goed idee. In de cloud houd je je IT-infrastructuur eenvoudig actueel. Bovendien gaat je financieringsmodel van CAPEX naar OPEX!

Cloud management

Gemigreerd naar de cloud? Laat ons het beheer van je platform uit handen nemen. We houden updates in de gaten en rollen die gecontroleerd uit. Zo bespaar jij een hoop tijd.

Mobile device management

Hebben jouw medewerkers een telefoon van de zaak? Als je die laat configureren via MDM, verklein je de risico’s op gelekte of gestolen bedrijfsdata aanzienlijk.

Secure modern workplace

Zorgen dat jouw medewerkers altijd en overal veilig kunnen (flex)werken zonder belemmeringen? Laat ons Secure Modern Workplaces realiseren.

Neem contact op

Onze cloud IT partners

Microsoft

DTX is al ruim 20 jaar Microsoft partner en is zelfs Elite partner. Als je optimaal gebruik wilt maken van jouw Microsoft licenties, dan ben je bij DTX aan het juiste adres.