Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

Resources

Ben jij de snelste?

Sinds een half jaar zijn onze collega’s al fanatiek aan het racen op onze race simulators. Maar nu is het tijd dat we gaan kijken wie van onze relaties de snelste ronde op het circuit van Zandvoort kan rijden.

SOC Visibility Triad

De SOC Visibility triade (ook wel drie-eenheid) biedt organisaties handvatten waarmee de tijd die aanvallers in je netwerk kunnen zijn wordt beperkt.

Zero Trust

In deze blog wordt duidelijk hoe een 'op Microsoft technologie gebaseerde zero trust- architectuur ' eruit ziet en waarom het een goede oplossing is voor de grote risico’s, die mede door het plotseling thuiswerken van medewerkers, zijn geïntroduceerd.

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!

Phishing, hoe herken je dit?

Phishing is een (groeiend) probleem voor veel organisaties, met de juiste kennis kun je een phishing e-mail goed herkennen.

Wat is Patchmanagement

Patchmanagement is een proces waarin je controle hebt over de patches en updates die benodigd zijn om de organisatie veilig te houden.

Hoe Medisch Centrum Leeuwarden haar cyberweerbaarheid verhoogde

Mohammed over het behalen van zijn MS-100 certificaat

Afgelopen maand heeft Mohammed zijn MS-100 certificaat behaald. In dit artikel lees je waarom hij hiervoor gekozen heeft, wat hij hiervoor moest doen en wat zijn toekomstplannen zijn.

DTX is supporter van HackShield

Sinds september 2022 is DTX supporter van HackShield. Hiermee helpen wij cyberveiligheid op een speelse manier onder de aandacht te krijgen bij kinderen.

GGI-Veilig perceel 1, bij voorbaat gedoemd te mislukken

VNG heeft het contract met KPN voor het leveren van siem/soc-diensten aan gemeenten opgezegd. Wat houdt dit in voor gemeentes.

Haal meer uit InsightIDR met het Universal Event Format

Met de Universal Event Format (UEF) logbron voeg je gemakkelijk extra logbronnen toe aan InsightIDR.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.
Name(Vereist)
Consent(Vereist)

Neem contact op

Consent(Vereist)