Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

dtx-photo-historie

Resources

categorie filter
Kai van den berg. DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.
Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e verdieping van DTX was gevuld met nieuwsgierige professionals, van ervaren programmeurs tot enthousiaste beginners.
Dutch Women in Tech DTX Event
Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid gepresenteerd. Carla Clarissa gaf haar presentatie over 'authentiek vrouwelijk leiderschap' en signeerde van je boek ' Born To Change The Game'.
DTX meetup DWIT - Vrouwelijk Leiderschap
Jezelf kunnen zijn, maar ook de beste versie van jezelf kunnen worden. Dat is waar we bij Dutch Women in Tech & DTX veel waarde aan hechte Tijdens dit event neemt Wyke je mee in de reis die ze heeft afgelegd tot waar ze nu is bij DTX. Daarnaast geeft Carla Clarissa belangrijke inzichten en praktische tips, om je te helpen volledig in je kracht te staan.
Als eXperts van DTX kijken we terug op een bijzonder mooi jaar en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking in 2024. Feestelijke groet van alle Dutch Technology eXperts!
whitepaper-SOC-Visibility-Triad-mock-up
De SOC Visibility triade (ook wel drie-eenheid) biedt organisaties handvatten waarmee de tijd die aanvallers in je netwerk kunnen zijn wordt beperkt.
whitepaper-Zero-Trust-mock-up
In deze blog wordt duidelijk hoe een 'op Microsoft technologie gebaseerde zero trust- architectuur ' eruit ziet en waarom het een goede oplossing is voor de grote risico’s, die mede door het plotseling thuiswerken van medewerkers, zijn geïntroduceerd.
hackschield
Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
kerstkaart-foto.jpg
Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)

Neem contact op