HackShield

DTX steunt HackShield!

Het leven van kinderen speelt zich voor een groot deel online af. Toch zijn kinderen zich nauwelijks bewust van de online gevaren. Ze delen dagelijks persoonlijke gegevens, maar zijn nauwelijks voorbereid om hier op een verantwoordelijke manier mee om te gaan. Eigenlijk slapen ze met hun digitale ramen en deuren wijd open.

logo HackShield

Bij DTX vinden we een online veilige wereld erg belangrijk. Daarom steunen wij HackShield en strijden we met elkaar voor een veilig internet voor jong en oud!

HackShield leert kinderen (8-12 jaar) zich spelenderwijs wapenen tegen cybercriminaliteit. Via een spannend spel leren ze over de gevaren van internet en ontwikkelen ze skills waarmee ze deze gevaren tegen kunnen gaan. Ze worden opgeleid tot Cyber Agents die zichzelf en hun omgeving kunnen beschermen tegen online gevaar.

Ken jij een Cyber Agent die samen met ons de digitale wereld veiliger wil maken en ook nog eens een spannende game wil spelen? Ga dan snel naar www.joinhackshield.nl.

Ben je hierdoor helemaal enthousiast geworden en wil HackShield ook supporten? Dat kan! Ga voor meer informatie naar joinhackshield.nl/supporters of stuur direct een mail naar supporters@joinhackshield.com.