Dutch Women in Tech

  • DTX is supporter van Dutch Women in Tech
  • Maak laagdrempelig kennis met IT
  • Ontmoet andere vrouwen in de IT-sector
  • Join the community
Dutch Women in IT Logo

DTX & Dutch Women in Tech - Een gezamenlijk doel

‘Meer vrouwen enthousiast maken voor een carrière in de IT’

Even voorstellen – Dutch Women in Tech (DWIT)
Dutch Women in Tech, hét platform voor vrouwen in IT, zet zich in voor meer vrouwen in de IT. Via het DWIT-platform verbinden zij vrouwen met elkaar. Dit doen zij door vrouwen een podium te geven, events te organiseren en in gesprek te gaan over een carrière in de IT-branche.

Dit resulteert in een sterke community waar vrouwen in contact kunnen komen met andere vrouwen in en over de IT-branche.

DTX als trotse partner van Dutch Women in Tech.
Wij zijn trotse partner van dit initiatief omdat wij geloven dat verbinding met impact op deze manier echt effect heeft. Naast dat wij onze passie over IT graag met iedereen delen, vinden wij het belangrijk dat dit ook doelgroepen bereikt die minder aanwezig zijn in de IT.

DTX women in Tech Lindy
Cyber-Security-Assessment-scaled

Hét platform voor vrouwen in IT

Samen met andere vrouwen in de techniek zetten DWIT en haar partners zich in voor meer vrouwen in de IT. Via het platform verbinden we deze vrouwen met elkaar. Dit doen zij onder andere door vrouwen in de IT een podium te geven, events te organiseren en in gesprek te gaan over werken in de IT-branche.

Gezamenlijk event!

Join the fun

Dutch Women in Tech organiseert regelmatig diverse meetups. Ook DTX organiseert binnenkort samen met DWIT een event waar we  inspirerende verhalen delen van vrouwen bij DTX en onze kennis en ervaring delen met de DWIT-community.

Nieuwsgierig geworden? Volg dan de DTX LinkedIn pagina en DWIT LinkedIn om op de hoogte te blijven en je in te kunnen schrijven. Tot dan!

Aankomende meetup 16 april

Meetup: Vrouwelijk Leiderschap

Tijdens dit event neemt Wyke je mee in de reis die ze heeft afgelegd tot waar ze nu is bij DTX. Daarnaast geeft Carla Clarissa belangrijke inzichten en praktische tips, om je te helpen volledig in je kracht te staan. Gebaseerd op haar inspirerende boek, ‘Born to change the game, authentiek leiderschap voor vrouwen’.

DTX meetup DWIT - Vrouwelijk Leiderschap

Neem contact op