Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

dtx-photo-historie

Resources

categorie filter
Als eXperts van DTX kijken we terug op een bijzonder mooi jaar en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking in 2024. Feestelijke groet van alle Dutch Technology eXperts!
hackschield
Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
kerstkaart-foto.jpg
Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!
Phishing
Phishing is een (groeiend) probleem voor veel organisaties, met de juiste kennis kun je een phishing e-mail goed herkennen.
Patchmanagement-scaled
Patchmanagement is een proces waarin je controle hebt over de patches en updates die benodigd zijn om de organisatie veilig te houden.
MO-MS100
Afgelopen maand heeft Mohammed zijn MS-100 certificaat behaald. In dit artikel lees je waarom hij hiervoor gekozen heeft, wat hij hiervoor moest doen en wat zijn toekomstplannen zijn.
HackShield
Sinds september 2022 is DTX supporter van HackShield. Hiermee helpen wij cyberveiligheid op een speelse manier onder de aandacht te krijgen bij kinderen.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)

Neem contact op