Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

dtx-photo-historie

Resources

categorie filter
Experts live Netherlands - NIS2 Technicall Rediness - Do's and Dont's from the field
Rutger en Julian van Sijp (Bluebird & Hawk) presenteerde over 'NIS2 Technical Readiness - Do's and Dont's from the field bij Experts Live Netherlands in Nieuwegein. In 50 minuten namen zij de zaal mee in een deepdive over NIS2 zaken die zowel #Governance als #Techniek (en de combinatie hiervan) raken. In deze blog vind je meer informatie over NIS2, de NIS2-Toolkit en de Experts Live Presentatie
Kai van den berg. DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.
Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e verdieping van DTX was gevuld met nieuwsgierige professionals, van ervaren programmeurs tot enthousiaste beginners.
Dutch Women in Tech DTX Event
Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid gepresenteerd. Carla Clarissa gaf haar presentatie over 'authentiek vrouwelijk leiderschap' en signeerde van je boek ' Born To Change The Game'.
Als eXperts van DTX kijken we terug op een bijzonder mooi jaar en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking in 2024. Feestelijke groet van alle Dutch Technology eXperts!
hackschield
Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
kerstkaart-foto.jpg
Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!
Phishing
Phishing is een (groeiend) probleem voor veel organisaties, met de juiste kennis kun je een phishing e-mail goed herkennen.
Patchmanagement-scaled
Patchmanagement is een proces waarin je controle hebt over de patches en updates die benodigd zijn om de organisatie veilig te houden.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)

Neem contact op