Recources

Kennis om te delen

Onze eXperts houden al hun kennis en ervaring niet voor zichzelf. Zij delen graag hun kennis zodat jij op de hoogte blijft van actuele veranderingen, kansen of bedreigingen.

dtx-photo-historie

Resources

categorie filter
Experts live Netherlands - NIS2 Technicall Rediness - Do's and Dont's from the field
Rutger en Julian van Sijp (Bluebird & Hawk) presenteerde over 'NIS2 Technical Readiness - Do's and Dont's from the field bij Experts Live Netherlands in Nieuwegein. In 50 minuten namen zij de zaal mee in een deepdive over NIS2 zaken die zowel #Governance als #Techniek (en de combinatie hiervan) raken. In deze blog vind je meer informatie over NIS2, de NIS2-Toolkit en de Experts Live Presentatie
Kai van den berg. DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.
Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e verdieping van DTX was gevuld met nieuwsgierige professionals, van ervaren programmeurs tot enthousiaste beginners.
DTX meetup DWIT - Vrouwelijk Leiderschap
Jezelf kunnen zijn, maar ook de beste versie van jezelf kunnen worden. Dat is waar we bij Dutch Women in Tech & DTX veel waarde aan hechte Tijdens dit event neemt Wyke je mee in de reis die ze heeft afgelegd tot waar ze nu is bij DTX. Daarnaast geeft Carla Clarissa belangrijke inzichten en praktische tips, om je te helpen volledig in je kracht te staan.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)

Neem contact op