Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.
Alexander Ons Team DTX.nl

Alexander Weiler

Cloud eXpert

Als Cloud eXpert houd ik mij bezig met het automatiseren van complexe IT-omgevingen.
Waar normaal handmatige handelingen worden uitgevoerd, zorg ik ervoor dat deze geautomatiseerd uitvoerbaar zijn. Automatisering creëert een omgeving waarbij tijdwinst, gereduceerde foutmarge, beheersbaarheid & schaalbaarheid het doel en resultaat zijn!

Anino Ons Team DTX

Anino Loche

Data eXpert

Mijn passie ligt in het leveren van echte waarde door het gebruik van data. Met mijn kennis in zowel IT als Sales ben ik in staat om ondernemingen te helpen slimmer te werken. Onze data-gedreven manier van werken stelt ons in staat om u te helpen uw onderneming slimmer te maken en de strategie van uw bedrijf te realiseren.

Bart de Leeuw

Bart de Leeuw

Security eXpert

Met een achtergrond in MSc Cybersecurity Governance heb ik een passie ontwikkeld voor beveiliging. Ik krijg energie van het vinden van creatieve oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd in een zich steeds ontwikkelend beveiligingslandschap. Dit bereik ik door de uitbreiding en innovatie van ons managed services portfolio op het gebied van Microsoft Security.

Bas-de-Gier

Bas de Gier

Managing Partner

Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.

Carsten-Leidekker

Carsten Leidekker

Cloud eXpert

Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuïteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.

DannySteffers

Danny Steffers

Security eXpert

In het digitale tijdperk waarin we leven is Cybersecurity belangrijker dan ooit! Met mijn passie voor techniek en drive om de onderste steen boven krijgen wil ik samen met DTX bijdragen aan een cyber veilige toekomst door het beperken van risico’s en mensen te helpen bewuster te worden van de keuzes die ze in het digitale landschap maken.

Danny-van-Haaster

Danny van Haaster

Security eXpert

Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied. Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.

Dylan van Gog Ons Team DTX.nl

Dylan van Gog

Security eXpert

Bij Dutch Technology eXperts ben ik samen met mijn collega’s van security verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw digitale bedrijfsinfrastructuur. Daarnaast krijg ik veel energie van het ontwikkelen van integraties en automatiseringen om nog meer uit onze tools te halen en zo de dienstverlening voor onze klanten verder te verbeteren.

Frank Bakkum

Frank Bakkum

Security eXpert

Door het continue verbeteren van processen en het onderhouden van de certificeringen van DTX zet ik me in voor het verbeteren van de kwaliteit van informatiebeveiliging. Niet alleen intern voor DTX, maar ook voor organisaties die door DTX worden bediend.

Ilyaaz 2

Ilyaaz Noerkhan

Security eXpert

Als DTX’er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Jan Ibo 1

Jan-Ibo Steunenberg

Manager Cloud eXperts

Samen met een team van eXperts zorg ik voor het tijdig en correct opleveren van projecten. Ik vind het belangrijk om dit samen met de klant en met veel plezier voor elkaar te krijgen. Het samenspel tussen wensen en mogelijkheden is mijn grote uitdaging.

Jip 1

Jip Karels

Cloud eXpert

Voor onze klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt bij vragen. De diversiteit van vragen en ook van de klantomgeving maken het voor mij erg dynamisch. Hoor graag waar ik je mee kan helpen?

Joost-Veldhuis

Joost Veldhuis

Data eXpert

Het samenwerken van Business en IT is zo belangrijk met de steeds digitalere wereld. Het in kaart brengen van vraagstukken en implementeren van oplossingen om die vraagstukken op te lossen is mijn vak. Samen zorgen dat de werkdag van iedere medewerker een stukje makkelijker wordt door het gebruik van Apps en automatisering, daar krijg ik energie van.

Kai-van-den-Berg

Kai van den Berg

Manager Data eXperts

Acteren op het snijvlak tussen Business en IT en op basis van de behoefte de beste data oplossingen positioneren en realiseren. Dat is waar mijn team met data eXperts en ik voor gaan! Met een generieke aanpak en de onderdelen van Microsoft data solutions zorgen we voor een snelle, veilige en unieke toepassing bij onze klanten.

Lars-Pauwels

Lars Pauwels

Data eXpert

Ik word blij van data uitdagingen samen oppakken en tot een goed einde brengen. Goed luisteren naar de wensen, maar ook kritisch doorvragen. En wanneer de beste oplossing voor ogen is die met het hele team bereiken. Het is pas af en goed als iedereen tevreden is en de oplossing ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Leon-Hartog

Leon Hartog

Security eXpert

Veiligheid boven alles! Security is tegenwoordig heel belangrijk. Wij als team zorgen ervoor dat niets aan ons voorbij gaat, waardoor u met een gerust gevoel aan het werk kunt.

Lianne-de-Boer

Lianne de Boer

Finance eXpert

Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!

Lindy-Zonneveld

Lindy Zonneveld

Security eXpert

De samenwerking tussen IT en de business faciliteren is mijn dagelijkse uitdaging. Met aan de ene kant het vertalen van de techniek voor de klant en aan de andere kant de wensen van de klant om te zetten in een mooie technische oplossing.

Mandy-Jansen

Mandy Jansen

Security eXpert

Net als innovatie staat digitalisering nooit stil. De nieuwste ontwikkelingen doorgronden en daarbij mijn kennis vergroten om uw beleving zo veilig mogelijk te maken is waar ik als DTX’er voor sta.

Marielle-Koekenbier

Marielle Koekenbier

Data eXpert

Met ons team van Data eXperts helpen we klanten om waardevolle inzichten te halen uit data, maar bieden we ook het gereedschap om actie te ondernemen op die inzichten. Het bedenken en realiseren van een voor de klant succesvolle oplossing geeft elke keer weer veel voldoening.

Matthijs

Matthijs Verwoerd

Security eXpert

Ik vind het hartstikke leuk om dingen te automatiseren. Hiermee leer je op een andere manier met de techniek om gaan en kijk je anders tegen uitdagingen aan. Thuis heb ik ook van alles geautomatiseerd, van verlichting tot waterkoker, zelfs het opstarten van mijn PC ontspringt de dans niet. Hoe mooi is het dan om dit bij DTX waar te kunnen maken?

Melvin

Melvin Luijten

Manager SOC

Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX’er.

Michael Korn Ons Team DTX.nl

Michael Koorn

Accountmanager

In mijn rol als accountmanager bij Dutch Technology eXperts haal ik veel plezier uit het adviseren en verkopen van Cloud, Security en Business IT-oplossingen die staan als een huis. Samenwerken met de klant en collega’s staat hierin centraal. Een perfecte klantbeleving neerzetten drijft mij elke dag weer om IT vraagstukken te koppelen aan onze oplossingen!

Miranda ten Hoope

Miranda ten Hoope

Sales eXpert

In mijn rol als Inside Sales eXpert vind ik het fijn om goede ondersteuning te bieden aan mijn collega’s. Daarbij help ik meedenken met klanten wat het beste aansluit in hun werkzaamheden en luister ik naar de behoeftes. De combinatie van het samenwerken met mijn collega’s en het helpen van onze klanten maakt mijn werk elke dag weer uitdagend en ontzettend leuk en dan heb ik het nog niet over de humor op de werkvloer!

Mitchel van den Heuvel

Mitchel van den Heuvel

Data eXpert

In het digitale tijdperk wordt het steeds eenvoudiger om efficiënter en productiever te werken. Ik help klanten met het automatiseren van hun werkzaamheden en indirect ook de waarborging van kwaliteit. Elke dag haal ik voldoening uit het verbinden, optimaliseren en verwerken van data uit interne en externe bronnen.

Nick-Kragtwijk

Nick Kragtwijk

Security eXpert

De winkel goed beveiligen is één, maar vergeet vooral de IT omgeving niet. Ik geef u graag de handvatten en inzichten om het beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen.

Osman-Bor

Osman Bor

Cloud eXpert

De IT opdrachten waar ik dagelijks mee bezig ben dagen mij uit om het uiterste uit mijzelf te halen als IT eXpert. Ervaring waarop u kunt vertrouwen, service waar u op kunt rekenen. Wanneer gaan we samenwerken?

Ramon Ons Team DTX.nl

Ramon Rientsma

Marketing eXpert

Bij Dutch Technology eXperts ben ik dagelijks bezig, vanuit mijn rol als Marketing eXpert, met het creëren van waarde richting klanten, partners en medewerkers. Samen met mijn collega’s bij DTX zorgen wij dagelijks voor geweldige oplossingen op gebied van Infra, Security & Solutions. We make IT!

Remco-Kolkman

Remco Kolkman

Data eXpert

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de wensen van de business kan vertalen naar concrete dataoplossingen die daadwerkelijk gebruikt worden door de klant. Het proces samen doorlopen met zowel de klant als met ons Data eXperts-team maakt voor mij het plaatje compleet en zorgt ervoor dat ik mijn rol met veel energie en enthousiasme kan vervullen.

Ronald Heijn Buys

Ronald Heijn Buys

Cloud eXpert

Het stroomlijnen van repetitieve en tijdrovende taken, dat is waar ik energie uit haal. Dit doe ik doormiddel van ‘automation’ in Azure (DevOps) en open source tooling. Maar ook het inzetten van Azure als platform voor klanten houd ik mij graag mee bezig! Denk dan aan migraties, landing zones neerzetten, governance of andere Azure gerelateerde vraagstukken.

Rudi-Bakker

Rudi Bakker

Accountmanager

In mijn rol geniet ik ervan om samen met de klant en collega’s op zoek te gaan naar oplossingen voor de lange termijn. Kwaliteit, samenwerken, een win-win resultaat en humor zijn onmisbaar voor mij.

Rutger-de-Boer

Rutger de Boer

Managing Partner

Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van! Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.

Sebastiaan

Sebastiaan Plukker

Cloud eXpert

Mensen helpen waar mogelijk is altijd al mijn passie geweest. Bij DTX kan ik die passie gebruiken bij het helpen van klanten samen met een geweldig team. Het is een super goed gevoel om elke dag met een glimlach naar werk te mogen gaan.

Tanita de Graaf

Tanita de Graaf

Data eXpert

Lastige data vraagstukken, daar word ik blij van. Klanten helpen met complexe materie en daarbij de vertaalslag maken naar overzichtelijke en waardevolle inzichten. Ik krijg energie van dingen leren en door samen te werken met klanten en ons Data eXperts team, leer ik iedere dag!

Thomas

Thomas van der Linden Vooren

Security eXpert

Cybersecurity wordt steeds belangrijker. Met de snelle ontwikkeling van IT komen er steeds nieuwe kwetsbaarheden bij. Dit maakt dat er als Security eXpert steeds nieuwe uitdagingen zijn.

Tom-Lanphen

Tom Lanphen

Security eXpert

Door te werken aan de automatisering van onze tools zorg ik ervoor dat kwetsbaarheidsinformatie sneller en begrijpelijker binnenkomt bij de Cyber Security eXperts. Hierdoor kunnen wij kwetsbaarheden nog sneller signaleren en klantomgevingen veiliger maken.

Ons Team

Wouter de Dood

Cloud eXpert

Klanten van A tot Z begeleiden met migraties naar de Cloud en alle mogelijke oplossingen automatiseren is mijn passie. Azure, PowerShell en DevOps; kom maar op!

Wyke Nieuwenhuizen

Wyke Nieuwenhuizen

Manager Professional Services

Een goede samenwerking met klanten en partners, gerealiseerd met mijn team van gemotiveerde en happy medewerkers, daar word ik enthousiast van.  We make IT, together!

Yari Bouwman Ons Team DTX.nl 1

Yari Bouwman

Data eXpert

Ontdek de kracht van jouw organisatie door data in duidelijke stappen te transformeren. Als Data eXpert begeleid ik je organisatie op de reis naar datagedreven oplossingen. Bij DTX combineren we kennis van bedrijven, processen en data om onze oplossingen in te zetten voor betere beslissingen en efficiëntere bedrijfsprocessen.

Kom jij ons team versterken?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT.
Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken.
Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!