Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.
transparentRapid7 1 2 1

Bart de Leeuw

Security eXpert

Mijn passie ligt bij security, vanuit mijn studie Cybersecurity Governance heeft dit zich gespecificeerd tot cybersecurity. Wat ik bij mijn studie mis is net dat stukje techniek, daarom is DTX een goede match. Hier krijg ik de ruimte om mijzelf ook op het technische vlak van cybersecurity te ontwikkelen.

Bas de Gier

Bas de Gier

Managing Partner

Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.

Bas de Jong

Bas de Jong

Cloud eXpert

Voor mij is het fijn om u te helpen uw bedrijf naar de cloud te brengen. Dit door betrouwbare oplossingen te bedenken, waarmee we meewerken aan de strategie die u voor ogen heeft. Aan dit soort projecten en oplossingen denk en werk ik graag mee. 

Carsten Leidekker

Carsten Leidekker

Cloud eXpert

Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuïteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.

Danny van Haaster

Danny van Haaster

Security eXpert

Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied. Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.

Diana Jaimes Martinez

Diana Jaimes Martinez

Security eXpert

Vanuit mijn studie Forensisch Onderzoek heb ik mijn onderzoek-skills verder mogen ontwikkelen. Bij DTX ga ik mij bezighouden met het vooronderzoek over het gebruik van digitaal forensische bewijslasten, zodat dit in de nabije toekomst direct toepasbaar is in de praktijk.

Ilyaaz Noerkhan

Ilyaaz Noerkhan

Security eXpert

Als DTX’er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Jan Ibo Steunenberg

Jan-Ibo Steunenberg

Manager Cloud eXperts

Samen met een team van eXperts zorg ik voor het tijdig en correct opleveren van projecten. Ik vind het belangrijk om dit samen met de klant en met veel plezier voor elkaar te krijgen. Het samenspel tussen wensen en mogelijkheden is mijn grote uitdaging.

Jeroen de Bonte

Jeroen de Bonte

Cloud eXpert

Het vertalen van complexe, technische uitdagingen en mogelijkheden zijn mijn passie. Als all-round IT eXpert heb ik een brede ervaring opgedaan, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Ik ga graag samen met u op reis in deze digitale wondere wereld!

Joost Veldhuis

Joost Veldhuis

Data eXpert

Het samenwerken van Business en IT is zo belangrijk met de steeds digitalere wereld. Het in kaart brengen van vraagstukken en implementeren van oplossingen om die vraagstukken op te lossen is mijn vak. Samen zorgen dat de werkdag van iedere medewerker een stukje makkelijker wordt door het gebruik van Apps en automatisering, daar krijg ik energie van.

Kai van den Berg

Kai van den Berg

Manager Data eXperts

Acteren op het snijvlak tussen Business en IT en op basis van de behoefte de beste data oplossingen positioneren en realiseren. Dat is waar mijn team met data eXperts en ik voor gaan! Met een generieke aanpak en de onderdelen van Microsoft data solutions zorgen we voor een snelle, veilige en unieke toepassing bij onze klanten.

Lars Pauwels

Lars Pauwels

Data eXpert

Ik word blij van data uitdagingen samen oppakken en tot een goed einde brengen. Goed luisteren naar de wensen, maar ook kritisch doorvragen. En wanneer de beste oplossing voor ogen is die met het hele team bereiken. Het is pas af en goed als iedereen tevreden is en de oplossing ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Leon Hartog

Leon Hartog

Security eXpert

Veiligheid boven alles! Security is tegenwoordig heel belangrijk. Wij als team zorgen ervoor dat niets aan ons voorbij gaat, waardoor u met een gerust gevoel aan het werk kunt.

Lianne de Boer

Lianne de Boer

Finance eXpert

Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!

Lindy Zonneveld

Lindy Zonneveld

Security eXpert

De samenwerking tussen IT en de business faciliteren is mijn dagelijkse uitdaging. Met aan de ene kant het vertalen van de techniek voor de klant en aan de andere kant de wensen van de klant om te zetten in een mooie technische oplossing.

Maikel Roolvink

Maikel Roolvink

Manager Security eXperts

Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie. Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland hun cyberweerbaarheid te vergroten!

Mandy Jansen

Mandy Jansen

Security eXpert

Net als innovatie staat digitalisering nooit stil. De nieuwste ontwikkelingen doorgronden en daarbij mijn kennis vergroten om uw beleving zo veilig mogelijk te maken is waar ik als DTX’er voor sta.

Marielle Koekenbier

Marielle Koekenbier

Data eXpert

Met ons team van Data eXperts helpen we klanten om waardevolle inzichten te halen uit data, maar bieden we ook het gereedschap om actie te ondernemen op die inzichten. Het bedenken en realiseren van een voor de klant succesvolle oplossing geeft elke keer weer veel voldoening.

Mariska Pater

Mariska Pater

Finance eXpert

Vanuit de backoffice zorg ik voor operationele ondersteuning zodat collega’s, onze klanten en partners de samenwerking waarderen. Het gevoel dat je een team de hulp biedt die zij nodig hebben, geeft mij elke dag weer nieuwe energie!

Marleen Kaplan

Marleen Kaplan

Manager Sales & Marketing

Binnen DTX is het mijn rol om nieuwe relaties te verbinden aan ons prachtige bedrijf. Graag koppel ik (technische) mogelijkheden, mensen en ontwikkelingen aan elkaar. Samen met mijn collega’s oplossingen bedenken die onze klanten rust, tijd en verbeteringen opleveren, daarvan geniet ik. Kortom innovatieve oplossingen en onderscheidende diensten op de markt brengen.

Martijn Stroet

Martijn Stroet

Sales eXpert

De hoge mate van expertise en passie van mijn IT-collega’s en deze kunnen inzetten bij uw onderneming, zodat u zich ongestoord kunt focussen op uw business. Dat is de kracht van verbinden!

Melvin Luijten

Melvin Luijten

Security eXpert

Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX’er.

Mohammed el Tantawi

Mohammed el Tantawi

Cloud eXpert

Klanten centraal stellen, oplossingsgericht werken en efficiency staan bij mij hoog in het vaandel. Ik wil er met het team voor zorgen dat al uw day-to-day processen op rolletjes lopen. Als ervaren IT-specialist met een sociale instelling en gezonde dosis humor help ik u graag weer op weg!

Nick Kragtwijk

Nick Krachtwijk

Security eXpert

De winkel goed beveiligen is één, maar vergeet vooral de IT omgeving niet. Ik geef u graag de handvatten en inzichten om het beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen.

Osman Bor

Osman Bor

Cloud eXpert

De IT opdrachten waar ik dagelijks mee bezig ben dagen mij uit om het uiterste uit mijzelf te halen als IT eXpert. Ervaring waarop u kunt vertrouwen, service waar u op kunt rekenen. Wanneer gaan we samenwerken?

Remco Kolkman

Remco Kolkman

Data eXpert

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de wensen van de business kan vertalen naar concrete dataoplossingen die daadwerkelijk gebruikt worden door de klant. Het proces samen doorlopen met zowel de klant als met ons Data eXperts-team maakt voor mij het plaatje compleet en zorgt ervoor dat ik mijn rol met veel energie en enthousiasme kan vervullen.

Rudi Bakker

Rudi Bakker

Accountmanager

In mijn rol geniet ik ervan om samen met de klant en collega’s op zoek te gaan naar oplossingen voor de lange termijn. Kwaliteit, samenwerken, een win-win resultaat en humor zijn onmisbaar voor mij.

Rutger de Boer

Rutger de Boer

Managing Partner

Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van! Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.

Thom Oudhuis

Thom Oudhuis

Marketing eXpert

Mijn doel is om IT in begrijpbare taal te communiceren en DTX op de kaart zetten met mooie campagnes.

Tom Lanphen

Tom Lanphen

Security eXpert

Door te werken aan de automatisering van onze tools zorg ik ervoor dat kwetsbaarheidsinformatie sneller en begrijpelijker binnenkomt bij de Cyber Security eXperts. Hierdoor kunnen wij kwetsbaarheden nog sneller signaleren en klantomgevingen veiliger maken.

Wilco Eliveld

Wilco Eliveld

Cloud eXpert

Enterprise omgevingen naar de Cloud migreren, daar word ik warm van! Ik heb een brede technische kennis en interesse in complexe IT-vraagstukken. Ik ben dagelijks op zoek naar nieuwe IT-innovaties en -oplossingen voor DTX.

Kom jij ons team versterken?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT.
Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken.
Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!