Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen en oplossingen worden opgelost door het team als collectief.
Arno van Graas

Arno van Graas

Delivery eXpert

Als delivery eXpert ben ik de spil tussen de klant en DTX. Ik luister naar de behoeften en wensen van onze relaties en kijk of deze door DTX zijn in te vullen op een kwalitatief goede manier. Hierdoor stemmen we onze dienstverlening steeds beter af op de behoeftes van de organisaties.

Bart de Leeuw

Bart de Leeuw

Security eXpert

Mijn passie ligt bij security, vanuit mijn studie Cybersecurity Governance heeft dit zich gespecificeerd tot cybersecurity. Wat ik bij mijn studie mis is net dat stukje techniek, daarom is DTX een goede match. Hier krijg ik de ruimte om mijzelf ook op het technische vlak van cybersecurity te ontwikkelen.

Bas-de-Gier

Bas de Gier

Managing Partner

Mijn uitdaging binnen DTX is het verder uitbouwen van het team van eXperts en werken aan mooie en innovatieve oplossingen waar wij als team voldoening uit halen en onze klanten op kunnen bouwen en vertrouwen.

Bas de Jong

Bas de Jong

Cloud eXpert

Voor mij is het fijn om u te helpen uw bedrijf naar de cloud te brengen. Dit door betrouwbare oplossingen te bedenken, waarmee we meewerken aan de strategie die u voor ogen heeft. Aan dit soort projecten en oplossingen denk en werk ik graag mee. 

Carsten-Leidekker

Carsten Leidekker

Cloud eXpert

Samen met mijn team bewaken wij uw IT infrastructuur met moderne tooling voor een goede continuïteit en stabiliteit. Uiteraard staan we voor u klaar mocht u support vragen hebben.

Chantal 2

Chantal Pater

Administratief eXpert

Zorgen dat alles op rolletjes loopt en de planning in orde is, daar word ik blij van! Als planner en afdelingsondersteuner houd ik me elke dag weer bezig met diverse werkzaamheden.

Danny-van-Haaster

Danny van Haaster

Security eXpert

Mijn passie is klanten te ontzorgen op security gebied. Met name het inzichtelijk maken van de kwetsbaarheden binnen een IT omgeving en deze vervolgens op te lossen.

Dylan van Gog

Dylan van Gog

Security Expert

Proces en techniek op elkaar laten aansluiten geeft mij veel energie en helpt DTX zijn dienstverlening te laten groeien.

Frank Bakkum

Frank Bakkum

Security eXpert

Door het continue verbeteren van processen en het onderhouden van de certificeringen van DTX zet ik me in voor het verbeteren van de kwaliteit van informatiebeveiliging. Niet alleen intern voor DTX, maar ook voor organisaties die door DTX worden bediend.

Fridtjof 1

Fridtjof Dorrepaal

Sales eXpert

Mijn rol binnen DTX is die van Inside Sales. Ik vind het fijn mijn collega’s te ondersteunen bij het salesproces. Mijn hart ligt bij het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen die onze klanten me stellen. Mijn aard is oplossingsgericht denkend en ik blijf graag kalm in hectische situaties. Ik hoop je snel te spreken, via de telefoon of in persoon.

Ilyaaz 2

Ilyaaz Noerkhan

Security eXpert

Als DTX’er voel ik me als een vis in het water als het aankomt om slimmer te werken, door repeterende werkzaamheden te automatiseren.

Jan Ibo 1

Jan-Ibo Steunenberg

Manager Cloud eXperts

Samen met een team van eXperts zorg ik voor het tijdig en correct opleveren van projecten. Ik vind het belangrijk om dit samen met de klant en met veel plezier voor elkaar te krijgen. Het samenspel tussen wensen en mogelijkheden is mijn grote uitdaging.

Jip 1

Jip Karels

Cloud eXpert

Voor onze klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt bij vragen. De diversiteit van vragen en ook van de klantomgeving maken het voor mij erg dynamisch. Hoor graag waar ik je mee kan helpen?

Joost-Veldhuis

Joost Veldhuis

Data eXpert

Het samenwerken van Business en IT is zo belangrijk met de steeds digitalere wereld. Het in kaart brengen van vraagstukken en implementeren van oplossingen om die vraagstukken op te lossen is mijn vak. Samen zorgen dat de werkdag van iedere medewerker een stukje makkelijker wordt door het gebruik van Apps en automatisering, daar krijg ik energie van.

Kai-van-den-Berg

Kai van den Berg

Manager Data eXperts

Acteren op het snijvlak tussen Business en IT en op basis van de behoefte de beste data oplossingen positioneren en realiseren. Dat is waar mijn team met data eXperts en ik voor gaan! Met een generieke aanpak en de onderdelen van Microsoft data solutions zorgen we voor een snelle, veilige en unieke toepassing bij onze klanten.

Lars-Pauwels

Lars Pauwels

Data eXpert

Ik word blij van data uitdagingen samen oppakken en tot een goed einde brengen. Goed luisteren naar de wensen, maar ook kritisch doorvragen. En wanneer de beste oplossing voor ogen is die met het hele team bereiken. Het is pas af en goed als iedereen tevreden is en de oplossing ook daadwerkelijk gebruikt wordt.

Leon-Hartog

Leon Hartog

Security eXpert

Veiligheid boven alles! Security is tegenwoordig heel belangrijk. Wij als team zorgen ervoor dat niets aan ons voorbij gaat, waardoor u met een gerust gevoel aan het werk kunt.

Lianne-de-Boer

Lianne de Boer

Finance eXpert

Als ondersteuning van het management team bij diverse administratieve werkzaamheden, ontkom ik niet aan een werkvloer vol IT-mannen. Dus IT vrouwen kom solliciteren!

Lindy-Zonneveld

Lindy Zonneveld

Security eXpert

De samenwerking tussen IT en de business faciliteren is mijn dagelijkse uitdaging. Met aan de ene kant het vertalen van de techniek voor de klant en aan de andere kant de wensen van de klant om te zetten in een mooie technische oplossing.

Maikel-Roolvink

Maikel Roolvink

Manager Security eXperts

Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie. Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland hun cyberweerbaarheid te vergroten!

Mandy-Jansen

Mandy Jansen

Security eXpert

Net als innovatie staat digitalisering nooit stil. De nieuwste ontwikkelingen doorgronden en daarbij mijn kennis vergroten om uw beleving zo veilig mogelijk te maken is waar ik als DTX’er voor sta.

Marielle-Koekenbier

Marielle Koekenbier

Data eXpert

Met ons team van Data eXperts helpen we klanten om waardevolle inzichten te halen uit data, maar bieden we ook het gereedschap om actie te ondernemen op die inzichten. Het bedenken en realiseren van een voor de klant succesvolle oplossing geeft elke keer weer veel voldoening.

Mariska-Pater

Mariska Pater

Finance eXpert

Vanuit de backoffice zorg ik voor operationele ondersteuning zodat collega’s, onze klanten en partners de samenwerking waarderen. Het gevoel dat je een team de hulp biedt die zij nodig hebben, geeft mij elke dag weer nieuwe energie!

Marleen-Kaplan

Marleen Kaplan

Manager Sales & Marketing

Binnen DTX is het mijn rol om nieuwe relaties te verbinden aan ons prachtige bedrijf. Graag koppel ik (technische) mogelijkheden, mensen en ontwikkelingen aan elkaar. Samen met mijn collega’s oplossingen bedenken die onze klanten rust, tijd en verbeteringen opleveren, daarvan geniet ik. Kortom innovatieve oplossingen en onderscheidende diensten op de markt brengen.

Melvin

Melvin Luijten

Manager SOC

Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX’er.

Mitchel van den Heuvel

Mitchel van den Heuvel

Data eXpert

In het digitale tijdperk wordt het steeds eenvoudiger om efficiënter en productiever te werken. Ik help klanten met het automatiseren van hun werkzaamheden en indirect ook de waarborging van kwaliteit. Elke dag haal ik voldoening uit het verbinden, optimaliseren en verwerken van data uit interne en externe bronnen.

Nick-Kragtwijk

Nick Kragtwijk

Security eXpert

De winkel goed beveiligen is één, maar vergeet vooral de IT omgeving niet. Ik geef u graag de handvatten en inzichten om het beveiligingsniveau naar een hoger niveau te tillen.

Osman-Bor

Osman Bor

Cloud eXpert

De IT opdrachten waar ik dagelijks mee bezig ben dagen mij uit om het uiterste uit mijzelf te halen als IT eXpert. Ervaring waarop u kunt vertrouwen, service waar u op kunt rekenen. Wanneer gaan we samenwerken?

Remco-Kolkman

Remco Kolkman

Data eXpert

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de wensen van de business kan vertalen naar concrete dataoplossingen die daadwerkelijk gebruikt worden door de klant. Het proces samen doorlopen met zowel de klant als met ons Data eXperts-team maakt voor mij het plaatje compleet en zorgt ervoor dat ik mijn rol met veel energie en enthousiasme kan vervullen.

Rudi-Bakker

Rudi Bakker

Accountmanager

In mijn rol geniet ik ervan om samen met de klant en collega’s op zoek te gaan naar oplossingen voor de lange termijn. Kwaliteit, samenwerken, een win-win resultaat en humor zijn onmisbaar voor mij.

Rutger-de-Boer

Rutger de Boer

Managing Partner

Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van! Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.

Sebastiaan

Sebastiaan Plukker

Cloud eXpert

Mensen helpen waar mogelijk is altijd al mijn passie geweest. Bij DTX kan ik die passie gebruiken bij het helpen van klanten samen met een geweldig team. Het is een super goed gevoel om elke dag met een glimlach naar werk te mogen gaan.

Tanita de Graaf

Tanita de Graaf

Data eXpert

Lastige data vraagstukken, daar word ik blij van. Klanten helpen met complexe materie en daarbij de vertaalslag maken naar overzichtelijke en waardevolle inzichten. Ik krijg energie van dingen leren en door samen te werken met klanten en ons Data eXperts team, leer ik iedere dag!

Thomas

Thomas van der Linden Vooren

Security eXpert

Cybersecurity wordt steeds belangrijker. Met de snelle ontwikkeling van IT komen er steeds nieuwe kwetsbaarheden bij. Dit maakt dat er als Security eXpert steeds nieuwe uitdagingen zijn.

Tom-Lanphen

Tom Lanphen

Security eXpert

Door te werken aan de automatisering van onze tools zorg ik ervoor dat kwetsbaarheidsinformatie sneller en begrijpelijker binnenkomt bij de Cyber Security eXperts. Hierdoor kunnen wij kwetsbaarheden nog sneller signaleren en klantomgevingen veiliger maken.

Ons Team

Wouter de Dood

Cloud eXpert

Klanten van A tot Z begeleiden met migraties naar de Cloud en alle mogelijke oplossingen automatiseren is mijn passie. Azure, PowerShell en DevOps; kom maar op!

Yakup

Yakup Kilic

Cloud eXpert

Kom jij ons team versterken?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT.
Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken.
Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan een kijkje bij onze vacatures!