Webinar

Hoe Medisch Centrum Leeuwarden haar cyberweerbaarheid verhoogde

zorg-webinar

In een webinar met Medisch Centrum Leeuwarden (MCL), Dutch Technology eXperts (DTX) en Rapid7, nemen we jullie mee in hoe Medisch Centrum Leeuwarden meer inzicht, grip en controle heeft gekregen op cyberrisico’s en incidenten.

Minne Huizinga (Project Manager ICT van het MCL) deelt zijn praktijkervaring aangevuld met de succesfactoren voor het succesvol implementeren van een dergelijk project.

Nieuwsgierig naar deze inzichten? Kijk de webinar nu terug via deze link. https://www.brighttalk.com/webcast/10457/557126

Onderdelen van de live webcast:

Sprekers

Bastiaan-pex

Bastiaan Pex

Is werkzaam bij Rapid7 en in zijn rol als Account Executive helpt hij organisaties beter cyberweerbaar te maken door middel van het bieden van oplossingen en services die inzicht geven op het aanvalsoppervlak en deze tot een minimum weten te beperken.

Minne-Huizinga

Minne Huizinga

Is werkzaam bij Medisch Centrum Leeuwarden en draagt door het begeleiden van o.a. verwervings- en implementatie trajecten op het gebied van security, informatieveiligheid, monitoring, bij aan een nog veiliger MCL.

Maikel Roolvink

Maikel Roolvink

Is de Security Lead bij DTX en met 15 jaar cybersecurityervaring zetten hij en zijn team zich in voor het beter cyberweerbaar maken van klantorganisaties.

Neem contact op