Meetup

Vrouwelijk Leiderschap samen met Dutch Women in Tech

DTX meetup DWIT - Vrouwelijk Leiderschap

🌟 Meetup: Vrouwelijk Leiderschap 🌟

Jezelf kunnen zijn, maar ook de beste versie van jezelf kunnen worden. Dat is waar we bij Dutch Women in Tech & DTX veel waarde aan hechten.
Vrouwelijk leiderschap is hier een belangrijk onderdeel van. En dan bedoelen we vooral de innerlijke ontwikkelingsreis om je eigen autoriteit en leiderschapskwaliteiten te ontdekken.

Tijdens dit event neemt Wyke je mee in de reis die ze heeft afgelegd tot waar ze nu is bij DTX. Daarnaast geeft Carla Clarissa belangrijke inzichten en praktische tips, om je te helpen volledig in je kracht te staan. Gebaseerd op haar inspirerende boek, ‘Born to change the game, authentiek leiderschap voor vrouwen’.

🗓️ Datum: Dinsdag 16 april
⏰ Tijd: 17:00 – 21:00
📍 Locatie: Comeniusstraat 14, 1817 MS Alkmaar

Voor wie is deze sessie?
Deze sessie is voor vrouwen die klaar zijn om de zakelijke wereld te transformeren. Of je nu een ervaren vrouwelijke leider bent of je persoonlijk leiderschap wilt versterken, dit is jouw kans om de verandering te initiëren die je wilt zien!

Programma:

  • 15:00 – Mogelijkheid tot remote werken bij DTX (vanwege files)
  • 17:00 – Inloop + eten
  • 18:15 – De reis van Wyke
  • 18:45 – Pauze
  • 19:00 – Carla Clarissa – Born to Change the Game, authentiek leiderschap voor vrouwen
  • 20:30 – Afsluitende borrel

Sprekers

DTX - DWIT meetup - Carla Clarissa - Born to Change the Game, authentiek leiderschap voor vrouwen

Carla Clarissa

Carla is een gedreven professional met een MSc. in Management van Nyenrode en meer dan twintig jaar ervaring in de corporate wereld. Ze heeft waardevolle ervaring opgedaan, onder andere als transitiemanager bij Alliander, waar ze een essentiële rol speelde in het bevorderen van cultuurverandering en leiderschapsontwikkeling. Carla heeft haar coachingopleidingen gevolgd aan gerenommeerde instituten, waaronder The Tavistock Institute in Londen, en is gecertificeerd als professionele coach door DCI in San Francisco. Haar unieke visie op leiderschapsontwikkeling bij vrouwen komt volledig tot uiting in haar coachingmethode, genaamd de Journey to Wholeness®.

Wyke Nieuwenhuizen contactpersoon.

Wyke Nieuwenhuizen

Wyke is Unit Manager Infra & Mondern Workplace en Manager Prof. Services Security en liep binnen haar IT carrière tegen vele obstakels aan, die jullie ongetwijfeld zullen herkennen. Hoe goed ken jij jezelf echt en durf jij om hulp te vragen? Ze werd door haar zus voorgesteld aan Carla Clarissa, haar persoonlijke (vrouwelijk) leiderschaps-coach. Omdat dit voor Wyke en haar zus zo heeft geholpen met hun vrouwelijk leiderschap op persoonlijk en zakelijk vlak, hebben ze Carla uitgenodigd om jullie mee te nemen in haar kennis.

Ontdek meer over Carla op LinkedIn en op haar website www.carlaclarissa.com. De eerste 40 aanmeldingen krijgen een gratis exemplaar van het Boek van Carla Clarissa, genaamd: Born To Change The Game.

Overige informatie
Het is mogelijk om vanaf 15:00 uur op locatie te werken in verband met de files. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan een e-mail naar info@dwit.work

Mis deze kans niet om jouw leiderschapsvaardigheden te versterken en jezelf verder te ontwikkelen! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen voor een inspirerende avond vol groei en inzichten.

Zien we jou op 16 april in Alkmaar?

DTX is Supporter Dutch Women in Tech

Dutch Women in Tech, hét platform voor vrouwen in IT, zet zich in voor meer vrouwen in de IT. Via het DWIT-platform verbinden zij vrouwen met elkaar. Dit doen zij door vrouwen een podium te geven, events te organiseren en in gesprek te gaan over een carrière in de IT-branche.

DTX als trotse partner van Dutch Women in Tech.
Wij zijn trotse partner van dit initiatief omdat wij geloven dat verbinding met impact op deze manier echt effect heeft. Naast dat wij onze passie over IT graag met iedereen delen, vinden wij het belangrijk dat dit ook doelgroepen bereikt die minder aanwezig zijn in de IT.

Meer over de samenwerking met Dutch Women in Tech >

DTX dutch women in IT supporter

Neem contact op