Vulnerability management

Hackers zetten vaak in op kwetsbaarheden in je software. Met Vulnerability management maken we die inzichtelijk en helpen we je om gepaste maatregelen te nemen.

Om je onderneming te kunnen beschermen tegen cyberaanvallen, is het essentieel om te weten waar de vulnerabilities van je onderneming zitten. Enerzijds spelen kwaadwillenden in op de menselijke factor (je personeel), waarbij ze iemand proberen te overtuigen gegevens af te staan. Anderzijds zetten ze in op kwetsbaarheden in de software die je gebruikt. Kwetsbaarheden van de tweede categorie kunnen wij voor je in kaart brengen met Vulnerability Management.

Zonder oplossing waarmee je dit kunt onderzoeken krijg je geen inzicht in kwetsbaarheden van je software. Er komen dagelijks ongeveer vijftig nieuwe zwakke plekken in je software bij – dat zijn er bijna 20.000 per jaar. Zelf proberen om deze vulnerabilities te vinden, is zoeken naar een speld in een hooiberg. 

Gelukkig bestaat Vulnerability Management. Met Vulnerability Management kunnen we kwetsbaarheden inventariseren en optimaal prioriteren, zodat jij kunt bepalen waar maatregelen het meest effectief zijn om het aanvalsoppervlak te verkleinen.

Casus

Vulnerability assessment van software om kwetsbaarheden vooraf te vinden

Vulnerability assessment van software om kwetsbaarheden vooraf te vinden en de juiste maatregelen te nemen.

Digitale-werkplek-scaled

Neem contact op

Vulnerability management

Hoe kunnen we jou helpen

DTX is door de leverancier Rapid7 van de software InsightVM erkend als Vulnerability Management Partner van het jaar 2022. Wij helpen jouw organisatie om kwetsbaarheden in je software en systemen op te sporen en op te lossen. Dat scheelt een hoop stress en je bespaart tijd, omdat je hier zelf niet achteraan hoeft.

 

De eXperts van DTX leveren en implementeren de tools voor Vulnerability Management – wij gebruiken InsightVM en InsightAppSec – voor jouw onderneming. Als je het prettig vindt, helpen we ook bij ondersteuning daarna.

Wij-gaan-verder-scaled

Onze partners