Vulnerability assessment van software om kwetsbaarheden vooraf te vinden

DTX-soc-2048x1366

Wij hebben het vertrouwen gekregen om bij een Amsterdamse software ontwikkelaar een vulnerability assessment uit te voeren. Dit onderzoek bestaat uit een on-site bezoek, het scannen van het netwerk of delen daarvan en vervolgens een grondige analyse van alle gevonden kwetsbaarheden.

Wat volgt is een heldere rapportage waarin de belangrijkste kwetsbaarheden genoemd worden, samen met de belangrijkste set aan maatregelen om het aanvalsoppervlakte van een omgeving met minimale inspanning maximaal te verkleinen.

Binnen onze branche is vertrouwen van essentieel belang, dit uit zich in alle aspecten van onze dienstverlening. Een betrouwbare eigen IT infrastructuur is hierin vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. De vulnerability assessment van Dutch Technology eXperts geeft exact aan welke software updates en configuratiewijzigingen het grootste effect sorteren. In plaats van alleen een lange lijst van patches die geïnstalleerd dienen te worden blinkt deze rapportage uit in doeltreffendheid. In de getalsmatige onderbouwing wordt aangegeven welke maatregelen de grootste bijdrage leveren aan het beveiligen van de omgeving. Het geeft effectieve handvatten en een duidelijke werkvolgorde.

Nic T. over de samenwerking met DTX

Behoefte klant

Vulnerability assessment van software om kwetsbaarheden vooraf te vinden en de juiste maatregelen te nemen. 

Dienstverlening DTX

Dit onderzoek bestaat uit een on-site bezoek, het scannen van het netwerk of delen daarvan en vervolgens een grondige analyse van alle gevonden kwetsbaarheden. Wat volgt is een heldere rapportage waarin de belangrijkste kwetsbaarheden genoemd worden, samen met de belangrijkste set aan maatregelen om het aanvalsoppervlakte van een omgeving met minimale inspanning maximaal te verkleinen.

De vulnerability assessment van Dutch Technology eXperts is laagdrempelig en wordt gevoed door de extensieve research van Rapid7. Van alle kwetsbaarheden in een omgeving wordt een duidelijk overzicht gemaakt waarin niet alleen de ernst van een lek wordt gerapporteerd maar tevens in ogenschouw wordt genomen hoe makkelijk het lek te misbruiken is. De combinatie van deze factoren maakt de vulnerability assessment uniek!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

Rutger en Julian van Sijp (Bluebird & Hawk) presenteerde over 'NIS2 Technical Readiness - Do's and Dont's from the field bij Experts Live Netherlands in Nieuwegein. In 50 minuten namen…
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…