Rapid7 heef sinds de oprichting in 2000 al meer dan 7400 organisaties in 120 verschillende landen geholpen om digitaal weerbaar(der) te zijn. Rapid7 is bekend geworden met de pentest tool Metasploit en de kwetsbaarheden-scanner Nexpose. Rapid7 Bouwt  al jaren innovatieve oplossingen die significant bijdragen aan de beheersing van organisaties.

Insight Platform

Met de komst van het insight platform is de evolutie gestart naar een security platform. Slimme cloud gedreven oplossingen aangevuld met een intelligente endpoint agent stellen uw organisatie in staat inzicht te krijgen dat voorheen onhaalbaar was voor organisaties.

Weerbaarheid

Bouw aan uw weerbaarheid. Geef uw security team de tools om te bepalen waar uw organisatie staat. Identificeer uw kwetsbaarheden. Ontwikkel de capaciteiten om nieuwe dreigingen de baas te kunnen zijn. Schakel de verlichting in zodat u niet langer in het donker zit. Weet wat er zich afspeelt binnen uw infrastructuur en stuur op deze nieuwe inzichten.

Insightplatform
Rapid7 heeft haar naam gekregen doordat de oprichters elke ochtend lijn zeven namen van het New York’s Rapid Transit system.

InsightVM

InsightVM is het vulnerability management platform van Rapid7. Geef uw infra- en security-team de tools die het nodig heeft om te bepalen waar zich kwetsbaarheden bevinden. 


InsightIDR

InsightIDR is de innovatieve SIEM van Rapid7. Detecteer dreigingen binnen uw infrastructuur op het moment dat deze plaatsvinden. Geef uw security-team de middelen om incidenten te detecteren en adequaat te kunnen reageren.


InsightAppSec

InsightAppSec is het vulnerability management platform voor webapplicaties van Rapid7. Geef uw DevOps team de middelen om zelfstandig applicaties te controleren op kwetsbaarheden. Security by design!