Cloud management

Niet meer zoeken, maar gewoon beschikbaar zo vaak en in de vorm zoals jij dat wenst. Dus laat data voor jou werken door samen met onze eXperts een omgeving te creëren waarin data en inzichten voor iedereen (die dat betreft) beschikbaar zijn.

Zelfs als je in de cloud werkt, moet het platform beheerd en up-to-date gehouden worden. Hoeveel werk dit is, hangt af van hoe je in de cloud werkt. 

Als je kiest voor IAAS (infrastructure as a service), beheer je ‘zelf’ nog ruim de helft van je IT-infrastructuur. In het geval van SAAS (software as a service) heb je hier het minste werk aan, omdat bijna alles geautomatiseerd is. PAAS (platform as a service) hangt hier tussenin:

cloud management

IaaS, PaaS of SaaS

Alle diensten van Microsoft evolueren. Als er updates zijn, moet je die gecontroleerd uitrollen naar alle gebruikers en eventuele afhankelijke diensten. Vooral als applicaties draaien op IAAS of PAAS, is er nog een stukje life cycle management en capaciteitsmanagement nodig. Bij SAAS gaat bijna alles automatisch, maar ook dan moet je updates in de gaten houden en gecontroleerd uitrollen. Welke manier van werken je ook kiest, Cloud Management uitbesteden aan onze eXperts bespaart je ontzettend veel tijd.

Microsoft-IaaS-vs.-PaaS-vs.-SaaS
DTX office movement

cloud management

Van CAPEX naar OPEX

Als je gaat werken in de cloud, wijzig je je financieringsmodel van CAPEX naar OPEX. Je gaat van een onzeker uitgavenpatroon (regelmatig hoge kosten op onverwachte momenten) naar een terugkerend, relatief stabiel maandbedrag, waarvoor je hele IT-infrastructuur onderhouden wordt. Je kunt tot wel 35% besparen op je compute costs indien je capaciteit vooraf inkoopt.

Cloud management

Hoe kunnen we jou helpen?

De eXperts van DTX houden nieuwe ontwikkelingen in de markt in de gaten en berekenen wat deze voor jouw onderneming kunnen betekenen. Bij een positieve uitkomst maken we een plan om nieuwe features die meerwaarde hebben te implementeren voor jouw onderneming. We houden in de gaten of je omgeving nog aan de laatste wensen van klanten en medewerkers voldoet, op basis van een transparante XLA (eXperience Level Agreement – de klantbeleving en -tevredenheid die je voor ogen hebt).

Cloud-Management-dell-computer-scaled

Wat wij voor je doen: 

Kortom: je hoeft nauwelijks nog om te kijken naar je IT-infrastructuur en bespaart hiermee tijd en geld. Je krijgt zelf ook een regiefunctie, zodat je op basis van onze suggesties strategische keuzes kunt maken.

Neem contact op

casus

Een hybride omgeving met Microsoft Azure en Office 365

Wanneer jouw organisatie nog niet klaar is om voor 100% over te stappen naar de Cloud, dan is een hybride omgeving in combinatie met Microsoft Azure en Office 365 de ideale oplossing.
Cloud-Migration-windows-scaled

Onze partners

Microsoft

DTX is al ruim 20 jaar Microsoft partner en is zelfs Elite partner. Als je optimaal gebruik wilt maken van jouw Microsoft licenties, dan ben je bij DTX aan het juiste adres.