Een hybride omgeving met Microsoft Azure en Office 365

Cloud-Migration-windows-scaled

DTX is nauw betrokken bij de technische ontwikkelingen bij Expert en zorgt dat de ICT-Infrastructuur perfect aansluit. Op dit moment bestaat de ICT-infrastructuur uit een hybride omgeving waarbij gebruikgemaakt wordt van Microsoft Azure en Office 365 in combinatie met een lokale infrastructuur. Deze combinatie geeft Expert maximale flexibiliteit en continuïteit.

Bij de keuze voor een ICT-partner was Expert met name op zoek naar een partner die in staat is een actieve rol in de diverse ICT-projecten te vervullen.

Met DTX hebben wij een kritische, maar constructieve ICT-partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership dat veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

Dik Pijl, CEO – Nederlandse Expert Groep

DTX heeft goed gekeken waar het inzetten van Microsoft Azure een toegevoegde waarde heeft. Er is een oplossing bedacht waarin ook de bestaande investering in lokale infrastructuur optimaal wordt benut. Dit heeft geresulteerd in een hybride omgeving waarbij met name schaalbaarheid en beschikbaarheid is gegarandeerd door inzet van Microsoft Azure. Onder andere voor back-up en disaster recovery wordt gebruikgemaakt van de cloud oplossingen van Microsoft.

Expert kan vertrouwen op een ICT-infrastructuur die kan meebewegen met de organisatie, daarnaast kunnen de lokale ICT-medewerkers van Expert terugvallen op de managed service organisatie van DTX. Hybrid Managed Services in optima forma!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…
DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!