Een hybride omgeving met Microsoft Azure en Office 365

Cloud-Migration-windows-scaled

DTX is nauw betrokken bij de technische ontwikkelingen bij Expert en zorgt dat de ICT-Infrastructuur perfect aansluit. Op dit moment bestaat de ICT-infrastructuur uit een hybride omgeving waarbij gebruikgemaakt wordt van Microsoft Azure en Office 365 in combinatie met een lokale infrastructuur. Deze combinatie geeft Expert maximale flexibiliteit en continuïteit.

Bij de keuze voor een ICT-partner was Expert met name op zoek naar een partner die in staat is een actieve rol in de diverse ICT-projecten te vervullen.

Met DTX hebben wij een kritische, maar constructieve ICT-partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership dat veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

Dik Pijl, CEO – Nederlandse Expert Groep

DTX heeft goed gekeken waar het inzetten van Microsoft Azure een toegevoegde waarde heeft. Er is een oplossing bedacht waarin ook de bestaande investering in lokale infrastructuur optimaal wordt benut. Dit heeft geresulteerd in een hybride omgeving waarbij met name schaalbaarheid en beschikbaarheid is gegarandeerd door inzet van Microsoft Azure. Onder andere voor back-up en disaster recovery wordt gebruikgemaakt van de cloud oplossingen van Microsoft.

Expert kan vertrouwen op een ICT-infrastructuur die kan meebewegen met de organisatie, daarnaast kunnen de lokale ICT-medewerkers van Expert terugvallen op de managed service organisatie van DTX. Hybrid Managed Services in optima forma!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!