Van fysieke afspraken naar online meetings

teams-call-scaled

Praktijk Wijs

Voor veel ondernemers zijn de huidige Corona-maatregelen direct of indirect een ramp. De samenwerking tussen Praktijk Wijs en Dutch Technology eXperts heeft ervoor gezorgd dat Praktijk Wijs haar consulten online door kan laten gaan. Praktijk Wijs biedt hulp aan kinderen met leerproblemen of dyslexie.

Na een korte test-meeting met Dutch Technology eXperts, waarin onze vragen beantwoord werden, hebben wij een eenvoudige instructie voor onze behandelaars en cliënten opgesteld. Vanaf Dinsdag (maart 2020) kunnen alle geplande consulten gelukkig alsnog doorgang vinden.

Marieke de Boer, mede-eigenaresse – Praktijk Wijs

Behoefte van Praktijk Wijs

Hoe behandel je kinderen die normaal met hun ouders op de praktijk langskomen? Dit bleek gemakkelijker te realiseren dan verwacht! Alle behandelingen zijn omgezet naar Microsoft Teams meetings en de cliënten hebben instructies gekregen voor de installatie van de Teams client op de telefoon of tablet.

Op deze manier kunnen alle behandelingen met minimale verstoringen doorgang vinden. Als bonus wordt de chat functie van Teams gebruikt om de spelling van de leerlingen te toetsen! – Een invalshoek binnen de mogelijkheden van Teams waar wij nog niet bij stil hadden gestaan. Blije klanten met oplossingen waarvan de toegevoegde waarde in deze tijden onbetaalbaar blijken!

Dienstverlening DTX

In 2019 heeft Praktijk Wijs gekozen voor een migratie van Gmail en lokaal opgeslagen bestanden, naar Office 365 vanwege de goede GDPR- en archiveringsopties binnen Office 365.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!