Over DTX

gedreven door passie voor IT

Onze historie

Dutch Technology eXperts, oftewel DTX, bestaat inmiddels 20 jaar en is zoals de naam al aangeeft een expert in technologische vraagstukken. We maken managed services rondom infrastructuur en informatiebeveiliging graag overzichtelijk en begrijpelijk. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich over dit onderwerp geen zorgen hoeven te maken, zodat zij zich kunnen richten op ondernemen.

Ons team

Wij bestaan uit een hecht team van professionals die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor onze klanten. Wij zijn een informele platte organisatie waarin samenwerking de sleutel tot elk succes vormt. Kennis en kunde van alle medewerkers zijn complementair en geen enkele medewerker is ooit zelfstandig probleemeigenaar. Alle uitdagingen worden opgelost door het team als collectief.

Onze werkwijze

Wij zijn als Microsoft Elite partner vaak als eerste op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, aanpassingen of kansen. Dit delen we dan ook op regelmatige basis om ervoor te zorgen dat onze klanten hier voordeel van hebben. Ons beheerteam is dagelijks bezig met het beheer en onderhoud van de IT omgeving bij onze klanten. Hierdoor kan de klant zich volledig richten op ondernemen.

Onze partners

Wij zijn continu op zoek naar de beste partners die er zijn op het gebied van informatiebeveiliging, IT infrastructuur en mobile device management. Naast Microsoft hebben wij verschillende partners die de beste oplossingen bieden voor ondernemend Nederland. Kijk bij onze partners voor een overzicht.

DO you have IT?

We kunnen niet meer zonder IT. Ons hele leven is compleet in de greep van IT. Onze eXperts duiken in de complexe vraagstukken, om het voor de eindgebruiker zo simpel mogelijk te maken. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Neem dan contact met ons op.

Experts aan het woord

Ik vind het mooi als een IT oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt.
Bellen met Microsoft Teams, een handig Power BI rapport of het automatiseren van vervelende taken met Power-apps en -automate. Daar word ik blij van.

Kai van Dijk

Technical Consultant
Informatiebeveiliging begrijpelijk en toegankelijk maken, dat is mijn passie.

Met onze innovatieve diensten helpen wij ondernemend Nederland invulling te geven aan de uitdagingen rondom cybersecurity!

Maikel Roolvink

Manager Security Operations

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.