Cyberveilig Nederland

DTX, nieuw lid van Cyberveilig Nederland

Cyberveiling Nederland is dé belangenvereniging van de cybersecurity sector. Voor DTX daarom belangrijk om hier deel van uit te maken. 97,1 Procent van de Nederlandse bevolking heeft toegang tot internet. Nederland behoort daarmee tot de digitale voorhoede binnen Europa. Deze digitalisering brengt grote economische en maatschappelijke kansen met zich mee. Om die kansen te benutten is het noodzakelijk om blijvend vertrouwen te kunnen hebben in onze informatie en informatiesystemen. Meer aandacht voor cybersecurity is daarom geen luxe, maar noodzaak.

Doel

Het gemeenschappelijk doel van DTX en Cyberveilig Nederland is de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten en daarnaast de kwaliteit en transparantie binnen de groeiende cybersecurity sector te verhogen. Cyberveilig Nederland is in juni 2018 opgericht en vertegenwoordigt inmiddels een ruime en groeiende achterban van cybersecurity dienstverleners.

De belangenvereniging gaat het gesprek aan met de overheid en andere strategische partners om onze kennis en kunde van het cybersecurity werkveld voor het grotere belang in te zetten. Ze brengen verbindingen tot stand, tussen cybersecurity bedrijven onderling, maar ook brengen ze vragers en aanbieders samen. Daarnaast praten ze met de overheid en politiek om (toekomstige) knelpunten weg te nemen die de digitale weerbaarheid van Nederland in de weg staan. Dit alles zorgt ervoor dat ze de zichtbaarheid en impact van onze sector vergroten.

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak