DTX & IT=Alkmaar – Microsoft Copilot.

Kai van den berg. DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Afgelopen woensdag 8 mei was een bijzondere dag voor DTX en IT=Alkmaar.

Samen organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e verdieping van DTX was gevuld met nieuwsgierige professionals, van ervaren programmeurs tot enthousiaste beginners. 


Kai van den Berg en Joost Veldhuis namen ons woensdag mee in de wonderlijke wereld van AI door alle mogelijkheden te laten zien van Microsoft Copilot voor:

πŸŸ π— π—Άπ—°π—Ώπ—Όπ˜€π—Όπ—³π˜ 𝟯𝟲𝟱 

🟠S𝗽𝗲𝗰𝗢𝗳𝗢𝗲𝗸𝗲 π—―π—²π—±π—Ώπ—Άπ—·π—³π˜€π—½π—Ώπ—Όπ—°π—²π˜€π˜€π—²π—» 

 

Copilot: Meer dan alleen een tool
Copilot is niet zomaar een tool. Het is een rode draad die zich door je Microsoft 365-omgeving weeft, van Word tot PowerPoint en Outlook. Maar het gaat verder dan dat. Tijdens onze sessie ontdekten we hoe je Microsoft Copilot kunt inzetten om een eigen chatbot te bouwen voor jouw organisatie. Een chatbot die niet alleen efficiΓ«ntie brengt, maar ook een glimlach op het gezicht van je klanten tovert.

De kracht van samenwerking
Wat deze avond extra bijzonder maakte, was de samenwerking tussen DTX en IT=Alkmaar. We bundelden onze krachten om dit event te organiseren en deelnemers te inspireren. Want in een wereld waarin technologie razendsnel evolueert, is samenwerking essentieel. Microsoft Copilot is daarbij een waardevolle partner die ons helpt om slimmer, sneller en creatiever te werken.

IT=Alkmaar
IT=Alkmaar is een organisatie die zich richt op technologie en informatietechnologie (IT) in de regio Alkmaar, Nederland. Ze brengen professionals, bedrijven en experts samen om kennis te delen, te netwerken en te innoveren op het gebied van IT. Hun doel is om de lokale IT-gemeenschap te versterken en bij te dragen aan de groei van digitale oplossingen in de regio.

Jouw Copilot-verhaal
Heb je Copilot al ontdekt? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op met een π—²π—«π—½π—²π—Ώπ˜.πŸ§‘β€πŸ’»

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…
DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!