Fijne feestdagen

kerstkaart-foto.jpg

Hoe heb je 2022 ervaren? Welke zaken hebben je aandacht gehad? Heb je kunnen bereiken wat je in gedachten had, met de mensen die voor jou belangrijk zijn?

Voor DTX was het een bijzonder jaar in meerdere opzichten. We hebben een heel aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen in de teams Infra, Security en Solutions. Inmiddels is onze DTX familie bijna 40 mensen groot.

Wij genieten enorm van het vertrouwen dat we van jullie krijgen en de persoonlijke contacten die gelukkig weer volop mogelijk zijn.

Graag willen wij jullie allemaal, klanten en leveranciers/partners van DTX bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Zonder jullie vertrouwen in ons in deze bijzondere tijd hadden we dit niet kunnen neerzetten. Vandaar een groot dank jullie wel.

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX verzekert de ‘Microsoft Cloud Security Advanced Specialization’

DTX verzekert de ‘Microsoft Cloud Security Advanced Specialization’

Met de ‘Microsoft Advanced Specializations’ ontwikkeld Dutch Technology eXperts zich verder op de Microsoft Security partner status, het resultaat van 25 jaar partnership met Microsoft.
Merry Christmas & Happy new year!

Merry Christmas & Happy new year!

Als eXperts van DTX kijken we terug op een bijzonder mooi jaar en fijne samenwerking. Wij kijken uit naar het voortzetten van de samenwerking in 2024. Feestelijke groet van alle…
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.