Fijne feestdagen

kerstkaart-foto.jpg

Hoe heb je 2022 ervaren? Welke zaken hebben je aandacht gehad? Heb je kunnen bereiken wat je in gedachten had, met de mensen die voor jou belangrijk zijn?

Voor DTX was het een bijzonder jaar in meerdere opzichten. We hebben een heel aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen in de teams Infra, Security en Solutions. Inmiddels is onze DTX familie bijna 40 mensen groot.

Wij genieten enorm van het vertrouwen dat we van jullie krijgen en de persoonlijke contacten die gelukkig weer volop mogelijk zijn.

Graag willen wij jullie allemaal, klanten en leveranciers/partners van DTX bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Zonder jullie vertrouwen in ons in deze bijzondere tijd hadden we dit niet kunnen neerzetten. Vandaar een groot dank jullie wel.

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

NIS2 Technical readiness” - Do’s en Dont’s from the field’.

Rutger en Julian van Sijp (Bluebird & Hawk) presenteerde over 'NIS2 Technical Readiness - Do's and Dont's from the field bij Experts Live Netherlands in Nieuwegein. In 50 minuten namen…
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…