DTX installeert gratis Microsoft Office365 bij voedselbanken!

dtx-news-voedselnbanken

Dutch Technology eXperts (DTX) steunt momenteel met veel enthousiasme de voedselbanken uit de regio. Wij installeren geheel gratis het Microsoft platform en richten het tevens voor hen in. De licenties zijn ter beschikking gesteld door Microsoft, maar de inrichting daarvan is veelal complex. DTX vindt het belangrijk om voedselbanken te helpen, zodat ze hun werk op een veilige en efficiënte manier kunnen voortzetten.

De collega’s van DTX hebben ondertussen de voedselbanken in Alkmaar en IJmond geholpen. Het is belangrijk dat de systemen goed op orde zijn, want het aantal aanmeldingen bij de voedselbanken is flink toegenomen en de verwachting is dat deze groei nog even doorzet.

‘Het is fijn dat de voedselbanken geheel vrijblijvend het Microsoft platform mogen gebruiken, maar we zien dat de hardwerkende vrijwilligers niet altijd genoeg tijd hebben om alles goed in te richten. Dit werk nemen wij graag over van ze over. Op die manier kunnen we garanderen dat de systemen veilig en up-to-date blijven en kunnen de vrijwilligers zich richten op hun belangrijke werk.’

Bas de Gier – DTX

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!