Security awareness training

Medewerkers maken (uit onwetendheid of onoplettendheid) soms cyberaanvallen mede mogelijk. Laat ons ze trainen, dan zijn ze zich bewust van hun online gedrag en verklein jij de risico’s voor je onderneming.

De meeste cyberaanvallen worden mede mogelijk gemaakt door je medewerkers; door onwetendheid of onoplettendheid. Zodra zij weten hoe ze signalen voor dreiging kunnen herkennen en zich online veilig gedragen, is je onderneming beter beschermd tegen kwaadwillenden.

Security awareness training

Hoe kunnen we jou helpen?

Een security awareness training organiseren vergt een hoop research en kost veel tijd en geld. De eXperts van DTX nemen het je graag uit handen. We implementeren een platform waar je medewerkers zich heel eenvoudig kunnen aanmelden om de training te volgen.

Security-Awareness-Training-scaled

Samen met de contactpersoon binnen je organisatie zetten wij de eerste training klaar voor alle medewerkers. Daarna kunnen we op afroep ondersteunen bij de opvolging en verdere training van je medewerkers.

Met onze kennis van cybersecurity kunnen we organisaties adviseren over actuele onderwerpen om in de training te verwerken en aanvullend workshops geven. Zodra hun cyberweerbaarheid in orde is, gaan ze een actievere rol spelen in de beveiliging van de systemen en gegevens van je organisatie.

Wat wij voor je doen:

Neem contact op

Casus

Werknemers bewuster over de gevaren van malware

In 98% van de gevallen is een werknemer onbewust verantwoordelijk voor een cyberaanval. In een organisatie waar iedereen toegang heeft tot het internet is het belangrijk dat er wordt voorkomen dat er per ongeluk een verkeerd bestand geopend zal worden.

Rodi-media (1)

Onze partners