Veilige email begint bij jezelf

Voor een bedrijf is niets zo vervelend als spam of phishing berichten die namens de bedrijfsnaam worden verstuurd. Het levert reputatieschade op en kan verstrekkende gevolgen hebben. Voor relaties en/of het vertrouwen dat relaties in het bedrijf hebben.

Hackers en ‘Phishers’ worden steeds inventiever en de mails die ze versturen zijn vaak heel moeilijk van bonafide berichten te onderscheiden. De tijd van in slecht Engels geschreven berichten is definitief voorbij!

Er is een veelvoud aan termen (phishing, whaling, spear-phishing, smishing, vishing en social media phishing) voor deze aanvallen die allemaal doelen op hetzelfde; het onder valse voorwendselen trachten om geld buit te maken van slachtoffers.

Doormiddel van technische maatregelen als DMARC/DKIM en SPF kan het phishers onmogelijk gemaakt worden om nog namens uw bedrijf email te verzenden. Daarnaast heeft een correcte implementatie van deze maatregelen als neveneffect dat de email van jouw bedrijf een veel hogere mate van aflevering krijgt. Vanzelfsprekend kunnen de specialisten van DTX deze maatregelen bij jouw bedrijf implementeren! Dit is echter slechts een klein deel van de maatregelen die je als bedrijf dient te treffen.

Het beschermen van het eigen bedrijf is een stap in de goede richting. Maar beschermt je nog niet tegen de aanvallen die direct op jouw bedrijf en jouw medewerkers worden uitgevoerd. Hier zijn de eigen medewerkers de beste verdedigingslinie. DTX heeft een eigen in-house tool ontwikkeld waarmee we phishing attacks kunnen simuleren. Op deze wijze wordt bewustheid bij de medewerkers gecreëerd. En achteraf worden deze acties opgevolgd door bewustzijnstrainingen.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Om optimaal beschermd te zijn tegen deze aanvallen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag!

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak