Security & Compliancy Monitoring!

Waarom zou uw organisatie iets met security monitoring moeten doen? Enerzijds zien wij dat security monitoring wordt ingericht om te kunnen voldoen aan eisen gesteld in wet en regelgeving. Maar steeds vaker zien wij als motivatie de toenemende dreiging van cybercrime. Dit laatste wordt ook bevestigd door meest recente cijfers van het CBS. Hierin wordt gesteld dat 40% van de organisaties met meer dan 250 medewerkers in 2016 slachtoffer is geworden van Cybercrime.

Maar in welke vorm is dit voor uw organisatie interessant? Een essentiële vraag die beantwoord moet worden is gaat u iets kopen of zelf ontwikkelen bovenop een platform. Een belangrijke gewetensvraag is vervolgens is uw organisatie in staat dit te realiseren, of heeft u hulp nodig?

Ook moet uw organisatie ook klaargestoomd worden om te kunnen reageren op mogelijke incidenten die gerapporteerd worden uit een dergelijke oplossing. Gaat u dit bijvoorbeeld alleen tijdens kantoortijden opvolgen of ook daarbuiten?

Wij zijn van mening dat Security Monitoring bereikbaar en betaal moet zijn voor elke organisatie. Wij hebben daarin dan ook een duidelijke strategie waarmee wij uw organisatie kunnen helpen. Dit kan in de vorm van een dienstverlening zijn. Maar ook in de vorm van consultancy bij de implementatie of als tweede- of derdelijns ondersteuning.

Wilt u meer weten over onze aanpak of het uitproberen, neem dan contact met ons op! Bekijk ook onze video die verder ingaat op onze unieke aanpak.

For privacy reasons Vimeo needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak