DTX slaat handen ineen met Amerikaanse Automox

Automox betreedt de Nederlandse markt en doet dit in samenwerking met de IT-experts van DTX. Automox is een rijzende ster in de security markt. Dankzij de tool die zij ontwikkelden kunnen bedrijven patches sneller en efficiënter uitrollen en dit proces ook nog eens volledig automatiseren. IT-afdelingen kunnen hiermee flink besparen in tijd en middelen terwijl de beveiliging sterk toeneemt.

‘Het mooie aan deze samenwerking is dat hij op de werkvloer is ontstaan. Onze security experts ontdekten Automox en wilden hiermee aan de slag maar voor veel Nederlandse organisaties is het tijdsverschil met Amerika te groot, ze moeten met het stellen van technische vragen wachten tot het einde van de dag. Nu we officieel de eerste servicepartner in Nederland zijn kunnen we deze drempel wegnemen en onze klanten nog beter helpen.’ aldus Maikel Roolvink, Manager Security Operations bij DTX.

Automated Patch Management

Updates en patches zijn door de grote variatie aan systemen en software bij organisaties niet altijd in beeld. Het regelmatig bijwerken van updates wordt daardoor nogal eens vergeten. Vooral in organisaties waarbij gebruikers zelf software mogen installeren is de veiligheid van de systemen een grote zorg. Met de tool van Automox krijgt de IT-afdeling weer controle over de systemen. Ze kunnen op afstand alle systemen en software scannen op kwetsbaarheden, updates of patches klaarzetten en deze ook geautomatiseerd uitvoeren. Het systeem is volledig cloud-based en de werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden zonder dat de eindgebruiker hier last van heeft.

Automox

‘Wereldwijd zijn er steeds meer organisaties die sneller en efficiënter werken door het beheer van werkplekken en servers naar de cloud te verplaatsen. Daarmee voorkomen ze kwetsbaarheden en kunnen ze configuraties op zowel lokale- als externe sneller en goedkoper dan ooit beheren. Het cloud-native platform van Automox maakt het makkelijker om, ongeacht locatie, risico’s te verminderen. We zijn erg verheugd om samen met DTX onze oplossing naar Nederland en de Benelux te brengen.’ Russel Eddleman, VP of Channel Sales.

We make IT

Wilt u een IT partner die met u mee denkt en het beste uit uw IT omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak