Beveiliging en monitoring van ongestructureerde data

ongestructureerde-data-scaled

Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen, een samensmelting van twee gespecialiseerde financial boutiques, is het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland. Van Lanschot Kempen werkt opgeteld al bijna vier eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van hun klanten. In die tijd heeft hun Nederlandse handelsgeest Van Lanschot Kempen en hun klanten door een stroom van veranderingen geloodst.

Behoefte Van Lanschot Kempen

Van Lanschot Kempen was opzoek naar een security partner die ruime ervaring heeft met het beveiligingen en monitoren van ongestructureerde data.

Dienstverlening DTX

Varonis was reeds in gebruik. Echter bleek dat de huidige IT-partner niet langer de benodigde expertise kon leveren. Door Varonis werd DTX als kennispartner geïntroduceerd waardoor de samenwerking tussen DTX en Van Lanschot Kempen is ontstaan.

De eXperts van DTX hebben de software geheel opnieuw ingericht en verhuisd. Hierdoor kan het systeem nu volledig benut worden. Door middel van trainingen verzorgt DTX de benodigde kennis en expertise aan de nieuwe medewerkers van het security-team bij Van Lanschot Kempen. Hierdoor blijft de kennis op pijl. Daarnaast voert DTX periodiek een health check uit en wordt ondersteuning verleend op adhoc basis.

“De dienstverlening staat mede door de bijzondere inzet van de medewerkers van DTX op een hoog niveau. Wij werken voornamelijk met grotere partners, maar DTX past daar prima tussen. Het vertrouwen en de kennis bij DTX is zo groot dat zij als kleinere organisatie boven de grote partijen uitsteken. De eXperts van DTX staan altijd klaar om ons te ondersteunen waar nodig. Zij helpen niet alleen bij de technische oplossingen, maar zijn ook altijd bereid om als sparringpartner op te treden bij diverse informatiebeveiligingsvraagstukken. Mede door het snel en direct schakelen ervaren wij de samenwerking als bijzonder prettig”

Alfred Rijnders, Lead Expert Cyber Security – Van Lanschot Kempen

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!