Bedrijfsdata beveiligen op mobiele apparaten

mobile-device-manamgement-scaled-1

Sinds 2018 heeft Tata Steel Europe gekozen om het beheer van alle mobiele apparaten (5000+ iPhones en iPads) uit te besteden aan haar partner Dutch Technology eXperts.

Naast het beheren van het Intune platform volgens SLA omvat het partnerschap ook het actief aandragen van verbetervoorstellen en het projecteren van vernieuwingen binnen het Microsoft Intune platform op de infrastructuur van Tata Steel Europe. Door deze actieve houding kan Tata Steel profiteren van alle vernieuwingen die het Intune platform biedt, met de stabiliteit die een Enterprise omgeving behoeft.

De toetreding tot het Microsoft Security & Manageability Elite Partners gezelschap en de Gold Enterprise Mobility Management erkenning van Microsoft, onderstrepen de kennis en kunde van Dutch Technology eXperts op het gebied van Enterprise Mobility.

De proactieve houding van deze partner maakt het verschil voor een bedrijf als Tata Steel Europe. De hands-on mentaliteit van Dutch Technology eXperts maakt dat zij snel kunnen acteren. Tegelijkertijd houden ze rekening met de eisen en wensen die een Enterprise omgeving aan oplossingen en de implementatie ervan stelt. Korte lijnen, duidelijke taal en gevraagd en ongevraagd advies is wat de samenwerking kenmerkt.

Snel schakelen met experts die vlotte analyses stellen en wensen uit de business snel vertalen naar technische oplossingen. Naast korte lijnen is DTX daadwerkelijk een partner die dicht bij is: De service management meetings worden elke maand on-site bij Tata Steel Europe in IJmuiden gehouden. De expertise van DTX met de bijbehorende uitvoerende capaciteiten is een welkome aanvulling op de kennis bij Tata Steel architecten. Het sparren leidt tot optimale resultaten.

Frans de Vilder, Service Delivery Manager Voice – TATA Steel

Microsoft Intune

Al uw bedrijfsdata beveiligd op uw mobiele apparaten. DTX kan alle data en applicaties waarvan u het belangrijk vindt dat uw medewerkers er altijd en overal over moeten beschikken veilig ter beschikking stellen. Dit kan op apparaten van de medewerkers zelf (Mobile Application Management, kortweg MAM), maar vanzelfsprekend ook op de door het bedrijf aangeschafte apparaten (Mobile Device Management, oftewel MDM). Indien apparaten verloren of gestolen worden kan alle bedrijfsdata op afstand direct verwijderd worden van de mobiele apparaten. Een geruststellende gedachte!

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…
DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!