Implementatie Microsoft Teams met behoud van telefoonnummers

Danny-aan-de-telefoon-scaled

CAD & Company

Als innovatieve partner begeleidt CAD & Company klanten in de bouw, civiele techniek, installatietechniek en industrie met implementatieprocessen en innovatietrajecten op basis van Autodesk ontwerpsoftware. De wil tot innoveren is ook terug te vinden in de keuze van eigen IT-oplossingen.

Voor de vervanging van de Hosted Skype for Business telefonie-oplossing was CAD & Company op zoek naar een opvolger. Omdat CAD & Company al gebruik maakt van Office 365 is de keuze gevallen op Microsoft Teams. Een nieuw product dat volop in ontwikkeling is. Telefonie is cruciaal voor CAD & Company en daarom was een doorlopende beschikbaarheid en behoud van huidige telefoonnummers vereist.  CAD & Company heeft drie vestigingen in de Benelux. De uitdrukkelijke wens was om de vestigingen apart van elkaar te migreren.

“Door de goede samenwerking met Dutch Technology eXperts zijn alle migraties snel en pijnloos verlopen. Geen downtime en geen incidenten!”

Rob Oud, CEO en inspirator – CAD & Company

Met Microsoft Teams heeft CAD & Company een oplossing die helemaal klaar is voor de toekomst en die naadloos aansluit op de IT-visie.

“Microsoft Teams is simpel in beheer en intuïtief in gebruik. Als beheerder heb ik meer configuratiemogelijkheden en een beter inzicht in het verbruik. Voor de gebruikers was de aanpassing een fluitje van een cent.”

Wouter Priester, technisch verantwoordelijk – CAD & Company

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

DTX & IT=Alkmaar - Microsoft Copilot.

Samen met IT=Alkmaar organiseerden we ons allereerste publieke event van 2024, gewijd aan het fascinerende onderwerp: Microsoft Copilot. Een avond vol inspiratie, kennisdeling, nieuwe connecties en heerlijke pizza! De 3e…
Dutch Women in Tech - DTX Event

Dutch Women in Tech - DTX Event

Tijdens het Dutch Women in Tech & DTX stond vrouwelijk leiderschap centraal. Wyke Nieuwenhuizen MSc nam ons in haar reis naar vrouwelijk leiderschap. Een bijzonder inspirerend, persoonlijk verhaal vanuit kwetsbaarheid…
DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!

DTX uitgeroepen door Rapid7 als EMEA Vulnerability Management Partner van 2024!