DTX tekent 3-jarige shirtsponsor deal met Voetbal Academie Alkmaar

DTX-voetbalshirt

Plezier is een voorwaarde om te leren. Door de trainingen aan te laten sluiten bij de leeftijd-specifieke kenmerken van de spelers, creëren we een leerklimaat waar plezier centraal staat”. Voetbalacademie Alkmaar stelt de individuele ontwikkeling van elke speler voorop. We staan voor techniek training met de focus op functionele techniek. Naast het technische aspect hechten we ook veel waarde aan motivatie, zelf geloof en mentaliteit.

We selecteren elke speler op niveau en houden rekening met de biologische leeftijd zodat elke speler de juiste weerstand krijgt voor zijn individuele ontwikkeling.

DTX is graag een betrokken partner bij lokale initiatieven waarbij gezondheid en bewegen de speerpunten zijn. Voetbal Academie Alkmaar is zo’n initiatief.

Wil je meer weten? Kijk dan op Voetbal Academie Alkmaar.

Nieuwsbrief

Maandelijks op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen in de markt en de diensten van DTX.

Name(Vereist)
Recente artikelen
Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Wat betekent de NIS2-richtlijn voor uw organisatie?

Vanwege de toenemende afhankelijkheid van technologie in onze samenleving streeft de Europese Unie naar een Europees cybersecuritybeleid.
Klanten van DTX supporten HackShield

Klanten van DTX supporten HackShield

Zoals inmiddels breder bekend is DTX betrokken bij het initiatief van HackShield. Een supergaaf initiatief die jonge kinderen op een spelende manier cyberweerbaar maakt.
Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Voor 2023 wensen wij jullie toe dat jullie dromen uitkomen en dat we er met elkaar weer een geweldig jaar van mogen maken!