Expert

DTX is nauw betrokken bij de technische ontwikkelingen bij Expert en zorgt dat de ICT Infrastructuur perfect aansluit. Op dit moment bestaat de ICT infrastructuur uit een hybride omgeving waarbij gebruik gemaakt wordt van Microsoft Azure en Office 365 in combinatie met een lokale infrastructuur. Deze combinatie geeft Expert maximale flexibiliteit en continuïteit.

Bij de keuze voor een ICT partner was Expert met name op zoek naar een partner die in staat is een actieve rol in de diverse ICT projecten te vervullen.

Dik Pijl, CEO Nederlandse Expert Groep over de samenwerking met DTX:

Met DTX hebben wij een kritische maar constructieve ICT partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership die veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

DTX heeft goed gekeken waar het inzetten van Microsoft Azure een toegevoegde waarde heeft. Er is een oplossing bedacht waarin ook de bestaande investering in lokale infrastructuur optimaal wordt benut. Dit heeft geresulteerd in een hybride omgeving waarbij met name schaalbaarheid en beschikbaarheid is gegarandeerd door inzet van Microsoft Azure. Onder andere voor backup en disaster recovery wordt gebruik gemaakt van de cloud oplossingen van Microsoft.

Expert kan vertrouwen op een ICT infrastructuur die kan meebewegen met de organisatie, daarnaast kunnen de lokale ICT medewerkers van Expert terugvallen op de managed service organisatie van DTX. Hybrid Managed Services in optima forma!

Project details