De Security Consultant die wij zoeken begrijpt als geen ander hoe belangrijk samenwerken is. Op deze manier bereiken we het maximale resultaat bij onze klanten en DTX. Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking met collega’s een win-win situatie is. Om die reden staan bij ons de vragen, wat kom je brengen en wat kom je halen, centraal tijdens de eerste kennismaking.

Wat kom je brengen?

Je komt ons team uitbreiden met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in eerdere functies. Door je eigen blik op security lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons dienstenportfolio en hou je ook je collega’s scherp. Voor onze klanten ben je een goede gesprekspartner die tevens begrijpt waar de business van de klant om draait. Door diverse trainingen en opleidingen heb je geleerd hoe je jezelf kan onderscheiden.

Je hebt affiniteit met één of meerdere van de onderstaande topics:

  • Vulnerability Management
  • Endpoint security
  • Security Monitoring
  • Data Security
  • Security Assessments

Wat kom je halen?

Natuurlijk kom je niet alleen voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar je komt ook voor verdere ontwikkeling op zowel technisch en persoonlijk vlak. Samen met je collega’s werken met innovatieve technologie om mooie oplossingen te realiseren die onze klanten daadwerkelijk verder helpen. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken waar de klant echt bij gebaat is en vervolgens de ondersteuning om dit te realiseren. Niet alleen de verantwoordelijkheden maar ook de vrijheid en afwisseling om zelf je functie verder vorm te geven.

Verder praten over samenwerken?

Spreekt deze functie je aan en wil je meer over deze functie en over DTX te weten komen? Neem contact met ons op of laat je gegevens met cv achter dan nemen wij contact met jou op.

  • Alleen PDF toegestaan, maximale bestandsgrootte is 10MB.
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.