DTX is op zoek naar een technisch specialist met een sterke focus op Microsoft Cloud technieken die als onderdeel van het DTX-team de beste oplossingen voor onze klanten wil realiseren. Bij DTX vinden we het belangrijk dat de samenwerking met collega’s een win-win situatie is. Daarom dat bij ons de vragen, wat kom je brengen en wat kom je halen centraal staan tijdens de eerste kennismaking.

Wat kom je brengen?

Als MCSE of MCSA gecertificeerde specialist kom je natuurlijk niet alleen de technische kennis brengen. Stabiliteit van nieuwe en bestaande klantomgevingen daar ga je voor. Onze klanten zijn veelal volledig afhankelijk van een perfecte werking van hun IT-omgeving. Je voert migraties en beheerwerkzaamheden gestructureerd uit zonder daarbij het klantbelang uit het oog te verliezen. Je bent in staat om de razendsnelle innovatie vanuit Microsoft op Azure-, Office 365 en EMS-gebied te volgen en je neemt graag je collega’s hierin mee.

Wat kom je halen?

Natuurlijk kom je niet alleen voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt bij DTX voor ontwikkeling op technisch maar ook op persoonlijk vlak. Samen met je collega’s werken aan innovatieve opdrachten en mooie oplossingen realiseren die werkelijk toegevoegde waarde voor onze klanten opleveren. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken waar de klant echt bij gebaat is en vervolgens de ondersteuning om dit te realiseren.

Verdere groeimogelijkheden daar maak je je hard voor, de kans om nieuwe architecturen te bedenken en bestaande te verbeteren. Een fijne werkomgeving, hoofdzakelijk vanuit Alkmaar maar ook afwisselend door bij de klant op locatie te werken. Kunnen terugvallen op het DTX-team bij complexe vraagstukken, een sparringpartner op niveau welke altijd klaar staat om je te helpen.

Verder praten over samenwerken?

Spreekt deze functie je aan en wil je meer over deze functie en over DTX te weten komen? Neem contact met ons op of laat je gegevens met cv achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op.

  • Alleen PDF toegestaan, maximale bestandsgrootte is 10MB.
    Toegestane bestandstypen: pdf.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.