DTX is een organisatie met korte lijnen en veel dynamiek. Als collectief gaan wij uitdagingen aan of dit nu binnen infra of security is. Wij geloven dat je als medewerker iets komt halen en iets komt brengen. Jij wilt je verder ontwikkelen en leuke projecten uitvoeren. Tegelijkertijd help je ons daarmee succesvol te zijn bij onze klanten.

Wat zoeken wij?

Wij staren ons niet blind op diploma’s en certificaten. Natuurlijk zijn deze belangrijk maar wij kijken liever naar jou als persoon en jouw potentieel. Bijt jij je vast in iets en ben je ervan overtuigd dat het elke dag een beetje beter kan dan ben jij misschien wel onze volgende DTX’er!

Waarom werk je bij DTX?

Als senior consultant voel ik mij als een vis in het water binnen de diverse IT projecten die DTX uitvoert. De meeste projecten beginnen vanuit een adviserende rol en vervolgens krijg je het vertrouwen van de klant dat wat je zegt ook de beste oplossing is. Daarna volgt de realisatie van de door jou voorgestelde verbetering. Vanaf dag één bij DTX ervaar ik het gevoel dat ik blij ben dat het weer vrijdag is na een drukke werkweek maar tegelijkertijd ook weer blij ben dat het weer maandagochtend is om met hernieuwde energie weer fris en fruitig aan de gang te gaan!

Osman Bor - IT Consultant

Ik werk bij DTX omdat ik hier de ruimte krijg mijzelf en onze diensten te ontwikkelen samen met een team professionals die net als ik klantbelang altijd voorop stelt.

Maikel Roolvink - Manager Security Services

Vanuit de drive om het verschil te maken – om klantverwachtingen te overtreffen en volledig autonoom te kunnen opereren en beslissen – heb ik in Januari 1999 de stoute schoenen aangetrokken en heb het bedrijf DTX opgericht. Tot op heden heb ik daar geen moment spijt van gehad!

Rutger de Boer - Managing Partner

Onze actuele vacatures: