Informatiebeveiliging

Tegenwoordig is het beveiligen van informatie cruciaal in een onderneming. Een bedrijf moet zichzelf beschermen tegen bedreigingen van zowel binnen als buiten de organisatie. Het is een complex vraagstuk, vooral als u er niet dagelijks mee bezig bent.

Informatiebeveiliging binnen een bedrijfsomgeving moet intuïtief en schaalbaar zijn. Het moet de weerbaarheid van een organisatie vergroten en betaalbaar blijven. Hoe pakt u dat aan?

Bij DTX kijken wij naar het geheel. Het type bedrijf, de soort werkzaamheden, de huidige infrastructuur en inhoud van de informatie. Bij het beveiligen van informatie worden maatregelen, procedures en processen onder de loep genomen om in samenhang de optimale opzet te creëren.

Wilt u weten welke risico’s u loopt? Plan dan een gesprek in met één van onze security eXperts.

Waarom is informatiebeveiliging belangrijk?

Ongewenste activiteiten kunnen grote gevolgen hebben, zoals een datalek of ongeoorloofde autorisaties tot informatie. Steeds vaker komt in het nieuws dat externe invloeden een bedrijf in grote problemen heeft gebracht.

Er kleven grote risico’s aan het niet goed regelen van de security.

DTX heeft verschillende diensten die ervoor zorgen dat risico’s die ontstaan in de beveiliging van een bedrijf worden teruggedrongen.

Welke risico’s zijn er?

Wij weten dat ondernemers niet dagelijks bezig zijn met de beveiliging van informatie, maar als organisatie wilt u geen grote risico’s lopen. DTX houdt zich al 20 jaar bezig met dit vraagstuk. Wij weten precies welke zwakke plekken er binnen een organisatie zijn en hoe dit moet worden opgelost. Daarnaast werken we met de beste leveranciers van security oplossingen die er zijn.

Wilt u een goed onderbouwd en uitvoerbaar advies ontvangen over uw informatiebeveiliging?

Op basis van de analyse laat DTX zien welke acties de hoogste prioriteit hebben, zodat het direct duidelijk is waar uw focus zou moeten liggen. Naast een advies kunnen wij u uiteraard ook helpen bij de realisatie van die verbetering.

Informatiebeveiliging producten

2021-01-28T11:58:22+01:00

Patch & Manage

Vereenvoudig het installeren van software, patchen en het beheren van configuraties. Automox patcht Windows-, macOS- of Linux-systeem of deze nu op locatie, in de cloud of onderweg is.

Lees verder
2021-01-28T12:02:24+01:00

Managed data security

Bent u zich bewust van de ongestructureerde data in uw bedrijfsomgeving? Vaak is dit op diverse plekken in uw organisatie aanwezig zonder dat u het weet. Daarmee neemt het risico op een datalek toe. Een situatie die u natuurlijk wilt voorkomen.

Lees verder
2021-01-30T16:59:43+01:00

Malware preventie

Bij DTX gebruiken wij een unieke manier van malware preventie die hackers tegenhoudt. Door middel van Artificial Intelligence kunnen wij onregelmatigheden opsporen voordat het te laat is.

Lees verder
2021-01-30T16:57:46+01:00

Detectie en respons

Digitale beveiliging is net zo belangrijk geworden als fysieke beveiliging. U moet ervoor zorgen dat uw digitale omgeving goed beveiligd is en u bewust bent van de risico’s.

Lees verder

We make IT

Zoekt u een IT-partner die met u meedenkt en het beste uit uw IT-omgeving haalt?
Dan bent u bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak

We make IT

Wil jij een IT partner die met je mee denkt en het beste uit jouw IT omgeving haalt?
Dan ben je bij Dutch Technology eXperts aan het juiste adres!

Bel mij voor een afspraak