De Security Quick Scan is ontwikkeld met jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van securitymaatregelen bij organisaties van verschillende formaten in diverse sectoren. De genomen maatregelen worden door ons afgezet tegen de tien domeinen van het Cybersecurity Capability Maturity Model (C2M2). Het model is ontwikkeld om de weerbaarheid van organisaties te vergroten en weerstand te bieden tegen de constant veranderende dreigingen. Het model is in staat mee te groeien naarmate de aanpak van de organisatie verbeterd. Elk domein krijgt een score van nul tot drie waarin nul staat voor afwezig en drie voor optimaal ingericht.

Waar staat uw organisatie? Veel organisaties zijn bezig met informatiebeveiliging. Maar neemt u de juiste beslissing op het juiste moment en – nog belangrijker – zijn uw huidige maatregelen effectief?

De Security Quick Scan van DTX bestaat uit drie onderdelen:

  • Een interview met stakeholders binnen uw organisatie;
  • Een organisatorisch onderzoek waarbij beleid en procedures nader worden bekeken;
  • Een technisch onderzoek waarbij uw infrastructuur wordt gecontroleerd op inrichting en kwetsbaarheden.

 

Vervolgens verwerken wij de uitkomsten tot een rapportage. Hierin staat niet alleen waar uw organisatie nu staat maar ook wat de sterke en zwakke punten zijn. Daarnaast wordt geadviseerd over de vervolgstappen die u zou kunnen nemen om uw weerbaarheid te vergroten.

 

Security Quick Scan

Meer weten over de security quick scan of de voorbeeld rapportage ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.