Voor de vervanging van de Hosted Skype for Business telefonie-oplossing was CAD & Company op zoek naar een opvolger. Omdat CAD & Company al gebruik maakt van Office 365 is de keuze gevallen op Microsoft Teams. Een nieuw product dat volop in ontwikkeling is. Door de goede samenwerking met Dutch Technology eXperts zijn alle migraties snel en pijnloos verlopen. Geen downtime en geen incidenten!

Rob Oud - CEO Cad & Company
Lees meer

Referenties

Met DTX hebben wij een kritische maar constructieve ICT partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership die veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

Dik Pijl - CEO Nederlandse Expert Groep
Lees meer

DTX heeft de initiële blauwdruk gemaakt voor de Office 365 migratie bij Jumbo Supermarkten. Uiteindelijk is een volledig plan van aanpak opgeleverd met daarin de volledige fasering en definitie van alle randvoorwaarden voor een succesvolle migratie naar Office 365.


De migratie naar clouddiensten van Microsoft, zoals Office 365 en Azure verliep geruisloos en biedt onze medewerkers een veilige en moderne werkomgeving. Onze medewerkers zijn erg tevreden over het verloop van de migratie en overstap naar Office 365.

Peter Specht - CFO Novisource
Lees meer

alt="referentie"

Binnen onze branche is vertrouwen van essentieel belang, dit uit zich in alle aspecten van onze dienstverlening. Een betrouwbare eigen IT infrastructuur is hierin vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. De vulnerability assessment van Dutch Technology eXperts geeft exact aan welke software updates en configuratiewijzigingen het grootste effect sorteren. In plaats van alleen een lange lijst van patches die geïnstalleerd dienen te worden blinkt deze rapportage uit in doeltreffendheid. In de getalsmatige onderbouwing wordt aangegeven welke maatregelen de grootste bijdrage leveren aan het beveiligen van de omgeving. Het geeft effectieve handvatten en een duidelijke werkvolgorde.

Nic T.
Lees meer

DTX heeft voor VCK het design gemaakt voor een geografisch gescheiden Exchange 2016 on-premise infrastructuur met hoge beschikbaarheid. Het design is vervolgens door de ICT medewerkers van VCK succesvol geïmplementeerd.


Samen met het security team van Voogd & Voogd hebben de consultants van Dutch Technlogy eXperts de implementatie en adoptie van Rapid7 InsightVM & InsightIDR gerealiseerd. Hierdoor heeft Voogd & Voogd niet alleen inzicht in de actuele kwetsbaarheden maar heeft het ook de mogelijkheden om potentiele security incidenten te detecteren en tijdig te stoppen.


“De samenwerking met DTX ervaar ik als zeer aangenaam vanwege de snelheid en de deskundigheid die ze ons bieden en uiteraard het persoonlijke en proactieve contact.”

Joost Dubbelman - Security Officer Voogd & Voogd
Lees meer