Allshare

De eXperts van DTX monitoren actief ons netwerk op kwetsbaarheden en dreigingen. Zij schakelen snel met onze contactpersonen, alsof ze onderdeel van de organisatie zijn. Bij dreigingen of incidenten is snelheid essentieel en kan dit het verschil maken. DTX begrijpt dit als geen ander en is daarom voor ons de ideale partner.

Eelco Luxwolda - CEO Allshare
Lees meer

Voor de vervanging van de Hosted Skype for Business telefonie-oplossing was CAD & Company op zoek naar een opvolger. Omdat CAD & Company al gebruik maakt van Office 365 is de keuze gevallen op Microsoft Teams. Een nieuw product dat volop in ontwikkeling is. Door de goede samenwerking met Dutch Technology eXperts zijn alle migraties snel en pijnloos verlopen. Geen downtime en geen incidenten!

Rob Oud - CEO Cad & Company
Lees meer

Referenties

Met DTX hebben wij een kritische maar constructieve ICT partner die zich verdiept in onze bedrijfsprocessen en van daaruit niet alleen adviseert, maar ook meedenkt. Een partnership die veel verder gaat en waar wij heel erg content mee zijn.

Dik Pijl - CEO Nederlandse Expert Groep
Lees meer

Dutch Technology eXperts kenmerkt zich als een partij die duidelijk boven alle andere leveranciers gaat staan, haar verantwoordelijkheid neemt en in zeer korte tijd tot concrete resultaten komt. De diepgaande expertise die de consultants bezitten maakt ze een gesprekspartner op niveau.

Joost de Graaf - Technisch Architect Jumbo Supermarkten
Lees meer

De migratie naar clouddiensten van Microsoft, zoals Office 365 en Azure verliep geruisloos en biedt onze medewerkers een veilige en moderne werkomgeving. Onze medewerkers zijn erg tevreden over het verloop van de migratie en overstap naar Office 365.

Peter Specht - CFO Novisource
Lees meer

alt="referentie"

Binnen onze branche is vertrouwen van essentieel belang, dit uit zich in alle aspecten van onze dienstverlening. Een betrouwbare eigen IT infrastructuur is hierin vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel. De vulnerability assessment van Dutch Technology eXperts geeft exact aan welke software updates en configuratiewijzigingen het grootste effect sorteren. In plaats van alleen een lange lijst van patches die geïnstalleerd dienen te worden blinkt deze rapportage uit in doeltreffendheid. In de getalsmatige onderbouwing wordt aangegeven welke maatregelen de grootste bijdrage leveren aan het beveiligen van de omgeving. Het geeft effectieve handvatten en een duidelijke werkvolgorde.

Nic T.
Lees meer

alt="referentie"

De proactieve houding van deze partner maakt het verschil voor een bedrijf als Tata Steel Europa. De hands-on mentaliteit van Dutch Technology eXperts maakt dat zij snel kunnen acteren. Tegelijkertijd houden ze rekening met de eisen en wensen die een Enterprise omgeving aan oplossingen en de implementatie ervan stelt. Korte lijnen, duidelijke taal en gevraagd en ongevraagd advies is wat de samenwerking kenmerkt. Snel schakelen met experts die vlotte analyses stellen en wensen uit de business snel vertalen naar technische oplossingen. Naast korte lijnen is DTX daadwerkelijk een partner die dichtbij is: De service management meetings worden elke maand on-site bij Tata Steel Europa in IJmuiden gehouden. De expertise van DTX met de bijbehorende uitvoerende capaciteiten is een welkome aanvulling op de kennis bij Tata Steel architecten. Het sparren leidt tot optimale resultaten.

Frans de Vilder - Service Delivery Manager Voice Tata Steel Europe
Lees meer

alt="referentie"

Na een korte test-meeting met Dutch Technology eXperts, waarin onze vragen beantwoord werden, hebben wij een eenvoudige instructie voor onze behandelaars en cliënten opgesteld. Vanaf Dinsdag kunnen alle geplande consulten gelukkig alsnog doorgang vinden.

Marieke de Boer - Mede-eigenaresse Praktijk Wijs
Lees meer

DTX heeft voor VCK het design gemaakt voor een geografisch gescheiden Exchange 2016 on-premise infrastructuur met hoge beschikbaarheid. Het design is vervolgens door de ICT medewerkers van VCK succesvol geïmplementeerd.


Samen met het security team van Voogd & Voogd hebben de consultants van Dutch Technlogy eXperts de implementatie en adoptie van Rapid7 InsightVM & InsightIDR gerealiseerd. Hierdoor heeft Voogd & Voogd niet alleen inzicht in de actuele kwetsbaarheden maar heeft het ook de mogelijkheden om potentiele security incidenten te detecteren en tijdig te stoppen.


“De samenwerking met DTX ervaar ik als zeer aangenaam vanwege de snelheid en de deskundigheid die ze ons bieden en uiteraard het persoonlijke en proactieve contact.”

Joost Dubbelman - Security Officer Voogd & Voogd
Lees meer