Press Kit

Logo's - Images - Brandbook

Dutch Technology eXperts

DTX (Dutch Technology eXperts) is een ICT bedrijf gericht op cloud, mobility en security. DTX helpt bedrijven migreren naar de cloud. Wij zorgen dat medewerkers van een bedrijf waar ook ter wereld kunnen inloggen en aan het werk kunnen, op alle devices (laptop, telefoon of tablet). Daarnaast biedt DTX de beste data beveiligingsdiensten aan, zodat je bedrijfsbestanden zo goed mogelijk beveiligd zijn. Dit alles om de klant te ontzorgen, beter te beveiligen en efficiënter te laten werken.

Bij vragen over de Press Kit of het gebruik van de hierin getoonde logovormen, beeldmerken en artikelen of de mogelijkheid naar het gebruik of de verstrekking van andere artikelen of diensten van DTX, verzoeken wij u om gebruik te maken van het volgende mailadres; samenwerken@dtx.nl

WAT ONDERSCHEIDT DTX

» Extreem hoge technische kennis en kunde (elite team)
» Topsporters op it gebied (champions league niveau)
» DTX professionals: één team met één taak
» Alles om de klant te ontzorgen, beter te beveiligen en efficiënter te laten werken

» Snel, betrokken en biedt vertrouwen
 

Logo

De basis van de huisstijl wordt gevormd door het DTX logo. Het logo is opgebouwd uit de afkorting voor Dutch Technology eXperts (DTX), de vrije ‘actieve’ vorm en de kleuren oranje/zwart.

 

sfeerbeeld

Ter ondersteuning van de huisstijl is dit beeld ontwikkeld om in één oogopslag de juiste DTX-sfeer weer te geven. Dit beeld kan op elke exposure uiting i.c.m. logo, pay-off, quote, fotografie enz. gebruikt worden.

 

PAY-OFF

De pay-off van DTX is “WE MAKE IT”. Deze pay-off heeft een dubbele betekenis: “Wij maken het“ en “Wij maken IT“. De pay-off wordt gebruikt in alle exposure uitingen.

 

Huisstijlhandboek

In het huisstijlhandboek worden het ontwikkelde logo en aanvullende huisstijlelementen nader besproken en het gebruik ervan nader toegelicht.

DTX.nl gebruikt cookies om inzicht te krijgen in het gebruik van de website en deze zo goed mogelijk te laten werken. Daarnaast maken wij gebruik van Google Analytics om uw gebruik van onze website te analyseren. Wij slaan geen persoonlijke gegevens op. Wanneer u doorgaat met het bezoeken van onze website, gaan wij er van uit dat u hier mee instemt.