Zscaler

Zscaler is een cloudbeveiligingsbedrijf en een leider in zero trust. Het cloud-native technologieplatform van het bedrijf, de Zscaler Zero Trust Exchange, is ontworpen om zakelijke klanten te helpen hun werknemers, applicaties en gegevens te beveiligen terwijl infrastructuur en applicaties naar de cloud worden verplaatst en terwijl werknemers verbinding maken om op afstand te werken, buiten het traditionele bedrijfsnetwerk.

Zscaler Zero Trust Exchange

De Zscaler Zero Trust Exchange is het platform dat alle Zscaler-services aandrijft om gebruikers, apparaten en applicaties veilig te verbinden via elk netwerk. Het platform is gebaseerd op een proxy-architectuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van het zero trust-principe van minst-geprivilegieerde toegang tot beveiligd internet, SaaS en toegang tot privétoepassingen. De Zscaler Zero Trust Exchange beschermt ook applicaties en workloads.

Zscaler Internet Access

Zscaler Internet Access (ZIA) is een veilige internet- en web gateway die als een service vanuit de cloud wordt geleverd. ZIA omvat meerdere beveiligingsengines, zoals een cloud firewall, een inbraakpreventiesysteem, preventie van gegevensverlies, bandbreedtecontrole, browserisolatie, cloud access security broker en sandbox. Door beveiligings- en toegangscontrole los te koppelen van het netwerk en deze vanuit de cloud te leveren, kan ZIA identieke beveiliging en beleidshandhaving bieden, ongeacht waar verbindingen plaatsvinden, op het hoofdkantoor, een filiaal of externe locaties.

Zscaler Private Access

Zscaler Private Access (ZPA) biedt zero trust-toegang tot privé-applicaties die in openbare clouds of in het datacenter worden uitgevoerd. ZPA schermt applicaties af van het internet, waardoor ze onzichtbaar zijn voor onbevoegde gebruikers. Gebruikers worden nooit op het netwerk geplaatst. ZPA zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot specifieke privé-applicaties zonder toegang tot het netwerk. ZPA creëert beveiligde segmenten van één tussen een geverifieerde gebruiker en een benoemde applicatie, en zorgt voor de verbinding in de Zscaler Zero Trust Exchange.

Zscaler Cloud Protection

Zscaler Cloud Protection (ZCP) is een service die automatisch hiaten in de beveiliging herstelt, het aanvalsoppervlak minimaliseert en zijdelingse dreigingsbewegingen elimineert. ZCP helpt organisaties bij het beveiligen van werklastconfiguraties en -machtigingen, het beveiligen van gebruikerstoegang tot cloud-apps en het beveiligen van app-naar-app-communicatie.

Zscaler Digital Experience

Zscaler Digital Experience (ZDX) biedt end-to-end zichtbaarheid, van de gebruiker tot de applicatie, en isoleert snel problemen die de prestaties kunnen beïnvloeden, of het nu op het apparaat van de gebruiker (eindpunt), het lokale netwerk, het internet (ISP) is , of de applicatie zelf in de cloud of datacenter.

Meer weten over Zscaler?

[liveform form_id=681]

met volledige focus
op cloud, mobility
en security

met volledige focus
op cloud, mobility
en security