Varonis

Beveilig ongestructureerde data met Varonis, dé oplossing voor het beschermen van data en beheren van autorisaties.

Beveiligen van ongestructureerde data

Iedere organisatie heeft ongestructureerde data, daar is niet iedereen zich van bewust. Dit zit bijvoorbeeld in mails, spreadsheets en presentaties. Als u geen zicht hebt op deze data, kan een ongewenste situatie zo ontstaan. Bijvoorbeeld een datalek.

Gelukkig is er een oplossing die u helpt ongestructureerde data in kaart te brengen en te reageren op afwijkend gedrag of datalekken.

Complete oplossing van Varonis

Varonis heeft sinds de oprichting in 2005 al meer dan 6000 bedrijven geholpen met het beschermen van ongestructureerde data. Zij bieden verschillende oplossingen om deze data in kaart te brengen, autorisaties te beheren en te reageren op afwijkingen.

DatAdvantage

DatAdvantage is het hart van het Varonis security platform. Het brengt in kaart welke rechten medewerkers rechten hebben en of deze rechten gebruikt worden. Het maakt daarnaast inzichtelijk welke gebruikers over te veel autorisaties beschikken, zodat u deze met behulp van Varonis eenvoudig kunt opschonen zonder gebruikers impact.

Data Classification Engine

De Data Classification Engine helpt organisaties bij het identificeren van gevoelige data. Denk hierbij aan intellectueel eigendom of persoonsgegevens. Nadat de data geïdentificeerd is kunt u de juiste maatregelen nemen om deze data te beschermen.

DatAlert

Zoals de naam zegt kunt u met deze oplossing reageren op afwijkend gedrag, ransomware of datalekken signaleren. Onmisbaar in een organisatie met veel ongestructureerde data.

DataPrivilege

DataPrivilege zorgt ervoor dat uw medewerkers in staat zijn om zonder tussenkomst van IT autorisatie wijzigingen door te voeren. Hiermee kunt u dus zelf bepalen of iemand toegang mag hebben zonder ingewikkelde autorisatie processen. U bepaalt het beleid en de uitgangspunten. Vervolgens voert DataPrivilege de aanpassing door en legt deze vast.

Hoe is uw data beveiliging

U hebt vaak meer ongestructureerde data binnen uw organisatie dan u denkt. Weet u precies hoe autorisaties zijn geregeld en waar welke data te vinden is? Met het Data Risk Assessment weet u direct waar in uw organisatie ongestructureerde data te vinden is. Maar ook of uw autorisatiemodel optimaal is. Na dit assessment weet u precies wat u moet doen om het risico van een datalek te minimaliseren.

Kom meer te weten over Varonis

DTX is de enige service provider van Varonis in de Benelux en heeft uitgebreide kennis van Varonis. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van Varonis, laat dan uw emailadres achter en u ontvangt van ons de Datasheets van Varonis waarin wordt uitgelegd hoe de verschillende oplossingen werken.

Meer weten over Varonis?

[liveform form_id=681]

met volledige focus
op cloud, mobility
en security

met volledige focus
op cloud, mobility
en security