Mimecast

Wat doet Mimecast

Mimecast is een CyberSecurity vendor welke zich richt op de security, compliance en management van het belangrijkste communicatiemiddel voor bedrijven: E-mail.

Tegenwoordig is e-mail niet meer weg te denken binnen bedrijven. De belangrijkste communicatie gaat vandaag de dag per e-mail. Dit maakt het e-mailverkeer binnen een organisatie de aorta van de communicatie. Hoewel dit natuurlijk kansen biedt voor bedrijven levert dit ook meer veiligheidsrisico’s met zich mee.

Waarom is DTX-partner van Mimecast?

Cybersecurity is een breed vakgebied en alleen door te werken met specialisten kunnen we topprestaties garanderen op alle gebieden van beveiliging. Die diensten van Mimecast sluiten perfect aan op de diensten die DTX levert.

Mimecast houdt vast aan ditzelfde principe en ziet daarnaast meerwaarde in duidelijke communicatie tussen verschillende systemen. Zo is de software van Mimecast onder andere te koppelen aan het Rapid7 platform waardoor directe monitoring op (mogelijke) bedreigingen mogelijk is.

Producten Mimecast

De diensten van Mimecast zijn gebaseerd op het voor, tijdens en na een cyberaanval principe. De diverse behoeftes binnen deze momenten van een cyberaanval worden vervuld door de verschillende producten die Mimecast levert.

Beveiliging van e-mail

Belangrijke communicatie en afspraken gaan tegenwoordig vaak per e-mail. Voor veel bedrijven dient het e-mailarchief als plek waar alle informatie en afspraken wordt opgeslagen. Het niet meer kunnen bereiken van deze data of het uitlekken van deze data kan grote gevolgen hebben voor bedrijfsprocessen en organisaties. Met integratie mogelijkheden voor Microsoft 365 versterken we de e-mail beveiliging en maakt het monitoring via Rapid7 mogelijk.

Beveiliging van werknemers

98% van malware wordt verspreid via e-mail en web en komt als eerste aan bij uw werknemers. Daarom helpt Mimecast bij de bewustmaking van de mogelijke gevaren bij uw personeel. Naast de bewustmaking biedt Mimecast een cloud beveiligingsoplossing die uw werknemers afschermt van gevaarlijke e-mails en webpagina’s.

Beveiliging van data

Bedrijfsdata bescherming is niet alleen belangrijk voor uw organisatie, maar ook voor die van uw klanten en personeel. Door risico’s te verminderen op inbreuken vereenvoudigt u de GDPR-naleving voor e-mail binnen uw organisatie.

Beveiliging van merk

Met de merkbeschermingsoplossingen van Mimecast beschermt u uw klanten, partners, organisatie en merk. Zo voorkomt u dat kwaadwillende zich voordoen als uw e-maildomeinen en digitale aanwezigheid. Voorkom phishing onder uw klanten door fraudeurs geen mogelijkheid te geven zich als u voor te doen.

Meer weten over Mimecast?

[liveform form_id=681]

met volledige focus
op cloud, mobility
en security

met volledige focus
op cloud, mobility
en security