Medewerkers

DTX bestaat uit een klein team specialisten met alle benodigde kennis voor het kunnen beantwoorden van alle IT infra vraagstukken. Naast onze specialisatie op Microsoft beschikt ons team over de nodige kennis op het gebied, van netwerk, storage, database, webtechnology en Linux.

Verder beschikt DTX over een zeer groot netwerk van IT specialisten en consultants waar we reeds jarenlange goede ervaringen mee hebben bij het uitvoeren van opdrachten voor onze klanten
{page_blocks} {/page_blocks}
Rutger de Boer

Managing Partner

Rutger de Boer

Na zijn studie informatica bij het SKIP is Rutger in dienst getreden bij dit opleidingsinstituut. Na twee jaar als systeembeheerder en MCT voor het SKIP werkzaam geweest te zijn werd besloten om de kennis en kunde zelfstandig te vermarkten. Op 2 januari 1999 was DTX een feit.


Rutger is binnen DTX verantwoordelijk voor de kennis en ontwikkeling van de medewerkers en het (technische) portfolio van DTX.

LinkedIn Neem contact op met mij
Bas de Gier

Managing Partner

Bas de Gier

Bas de Gier is na zijn studie Bedrijfskundige Informatica zijn carrière in de IT gestart. Ruim 10 jaar heeft hij bij Ordina verschillende rollen vervult van projectleider, projectmanager en de laatste jaren Business Unit Manager. Daarna heeft hij als Operationeel Manager gebouwd aan het opzetten van een nieuw bedrijfsonderdeel 'Infrastructure Solutions'. In 2012 is hij samen met Rutger gestart om DTX verder uit te bouwen tot de IT Communicatie specialist met specialisatie rondom Microsoft.

Binnen DTX houdt Bas zich bezig met de commerciële en personele aspecten.

LinkedIn Neem contact op met mij
Kai van Dijk

Technisch Specialist

Kai van Dijk

Direct na zijn opleiding is Kai terecht gekomen in de IT vaak in rollen waarbij hij verantwoordelijk was voor de IT van bedrijven van A tot Z.


Kai heeft de laatste jaren hoofdzakelijk gewerkt aan (grootschalige) migraties naar Cloudplatformen waaronder Office365. Verder heeft Kai de nodige ervaring opgedaan met Sharepoint implementaties. Binnen DTX is Kai de specialist op het gebied van migratie tooling.

LinkedIn Neem contact op met mij
Patricia Boots

Administratie

Patricia Boots

Patricia is verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen DTX.

Neem contact op met mij
Osman Bor

Senior Consultant

Osman Bor

Osman beschikt naast diepgaande Netwerk kennis (oa Netscalers, Palo Alto en Cisco) over veel kennis van Active Directory  binnen enterprise omgevingen. Osman is het DTX team per 1 juni 2016 als Senior Consultant komen versterken.

LinkedIn Neem contact op met mij
Tim de Haan

IT Specialist

Tim de Haan

Tim is werkzaam als IT specialist voor onze Hybrid Managed Services dienstverlening (HMS). Tim houdt ervan om gebruikers/klanten met een glimlach op weg te helpen. 

LinkedIn Neem contact op met mij
Carsten Leidekker

IT Specialist

Carsten Leidekker

Carsten brengt veel ervaring mee als beheerder binnen grotere IT omgevingen (1000+ servers). Naast de rol van beheerder heeft Carsten ook veel ervaring binnen grootschalige migratie trajecten. Binnen DTX houdt Carsten zich hoofdzakelijk bezig met Office365 en beheer werkzaamheden.  

Neem contact op met mij
Stefan Nagtegaal

IT Specialist

Stefan Nagtegaal

Stefan is werkzaam als IT specialist voor onze Hybrid Managed Services dienstverlening (HMS). Stefan zorgt ervoor dat de klantomgevingen zowel lokaal als in de cloud goed functioneren en assisteert onze klanten en eindgebruikers bij diverse vragen en verzoeken.

LinkedIn Neem contact op met mij

DTX wij maken communicatie kinderlijk eenvoudig.

© 1999 - 2018 DTX B.V.  •  Disclaimer