Werken bij DTX

Word ook een IT expert

DTX is een organisatie met korte lijnen en veel dynamiek. Als collectief gaan wij uitdagingen aan of dit nu binnen infra of security is. Wij geloven dat je als medewerker iets komt halen en iets komt brengen. Jij wilt je verder ontwikkelen en leuke projecten uitvoeren. Tegelijkertijd help je ons daarmee succesvol te zijn bij onze klanten.

Cloud Consultant

DTX is op zoek naar een technisch specialist met een sterke focus op Microsoft Cloud technieken die als onderdeel van het DTX-team de beste oplossingen voor onze klanten wil realiseren. Bij DTX vinden we het belangrijk dat de samenwerking met collega’s een win-win situatie is. Daarom dat bij ons de vragen, wat kom je brengen en wat kom je halen centraal staan tijdens de eerste kennismaking.

 

Wat kom je brengen?

Als MCSE of MCSA gecertificeerde specialist kom je natuurlijk niet alleen de technische kennis brengen. Stabiliteit van nieuwe en bestaande klantomgevingen daar ga je voor. Onze klanten zijn veelal volledig afhankelijk van een perfecte werking van hun IT-omgeving. Je voert migraties en beheerwerkzaamheden gestructureerd uit zonder daarbij het klantbelang uit het oog te verliezen. Je bent in staat om de razendsnelle innovatie vanuit Microsoft op Azure-, Office 365 en EMS-gebied te volgen en je neemt graag je collega’s hierin mee.

 

Wat kom je halen?

Natuurlijk kom je niet alleen voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt bij DTX voor ontwikkeling op technisch maar ook op persoonlijk vlak. Samen met je collega’s werken aan innovatieve opdrachten en mooie oplossingen realiseren die werkelijk toegevoegde waarde voor onze klanten opleveren. Je krijgt de ruimte om te onderzoeken waar de klant echt bij gebaat is en vervolgens de ondersteuning om dit te realiseren.

 

Verdere groeimogelijkheden daar maak je je hard voor, de kans om nieuwe architecturen te bedenken en bestaande te verbeteren. Een fijne werkomgeving, hoofdzakelijk vanuit Alkmaar maar ook afwisselend door bij de klant op locatie te werken. Kunnen terugvallen op het DTX-team bij complexe vraagstukken, een sparringpartner op niveau welke altijd klaar staat om je te helpen.

Security CONSULTANT

De Security Consultant die wij zoeken begrijpt als geen ander hoe belangrijk samenwerken is. Op deze manier bereiken we het maximale resultaat bij onze klanten en DTX. Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking met collega’s een win-win situatie is. Om die reden staan bij ons de vragen, wat kom je brengen en wat kom je halen, centraal tijdens de eerste kennismaking.

 

Wat kom je brengen?

Je komt ons team uitbreiden met de kennis en ervaring die je hebt opgedaan in eerdere functies. Door je eigen blik op security lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van ons dienstenportfolio en hou je ook je collega’s scherp. Voor onze klanten ben je een goede gesprekspartner die tevens begrijpt waar de business van de klant om draait. Door diverse trainingen en opleidingen heb je geleerd hoe je jezelf kan onderscheiden.

Je hebt affiniteit met één of meerdere van de onderstaande topics:

  • Vulnerability Management
  • Endpoint security
  • Security Monitoring
  • Data Security
  • Security Assessments

 

Wat kom je halen?

Natuurlijk kom je niet alleen voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden maar je komt ook voor verdere ontwikkeling op zowel technisch en persoonlijk vlak. Samen met je collega’s werken met innovatieve technologie om mooie oplossingen te realiseren die onze klanten daadwerkelijk verder helpen.

 

Je krijgt de ruimte om te onderzoeken waar de klant echt bij gebaat is en vervolgens de ondersteuning om dit te realiseren. Niet alleen de verantwoordelijkheden maar ook de vrijheid en afwisseling om zelf je functie verder vorm te geven.

Experts aan het woord

Migraties van enterprise omgevingen naar Office 365, daar krijg ik energie van! Daarnaast duik ik als IT architect graag de diepte in van complexe IT omgevingen.

Rutger de boer

Senior IT Consultant
Organisaties inzicht geven in de beveiliging van hun netwerk, om deze vervolgens naar een hoger niveau te brengen, dat is mijn voornaamste taak als DTX'er.

MELVIN LUIJTEN

Security Consultant